Cezara Dafinescu, amenințată cu bătaia de o vedetă PRO TV. ”M-a înjurat de mamă care e moartă” EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
28 06. 2021

Cezara Dafinescu și Alexandru Bogdan, mai nou vedetă PRO TV, detectiv la ”Masked Singer România”, au avut azi un conflict de proporții. Scandalul ar fi avut loc în fața casei actriței, situată în apropierea Facultății de Teatru din București. Cei doi actori au lăsat deoparte bunele maniere și s-au certat pe locul de parcare.

Cezara Dafinescu amenințată în plină stradă

Scandaluri au loc și la case mai mari, cum de altfel avea să se întâmple și astăzi, la orele prânzului, când a avut loc o altercație între actorii Cezara Dafinescu și Alexandru Bogdan, mai nou vedetă PRO TV. Cezara ne-a declarat, vizibil afectată de tot acest circ:

”Scandalul a izbucnit după ce mi-am găsit locul de parcare din fața porții ocupat de mașina condusă de amica lui Bogdan Alexandru.

Le-am atras atenția că este loc de acces și că vreau să-mi bag mașina în curte, însă femeia de la volan mi-a răspuns, pe un ton superior, că nicăieri nu e precizat acest lucru”.

Micile neînțelegeri, de la începutul discuției, au degenerat, transformându-se într-un adevărat scandal, la care a asistat și menajera Cezarei Dafinescu:

”Nu cred că Bogan m-a recunoscut, nu eram machiată, mi-a vorbit foarte urât, s-a apropiat de mine, am crezut că vrea să mă bată, mi-a și zis:

”Îți dau una de-ți mut falca! A venit menajera și m-a salvat, și ea l-a recunoscut. E un huligan, n-a respectat o femeie mai în vârstă!”.

”M-a înjurat de mama, iar mama e moartă. M-am repezit la ea!”

Contactat de reporterii impact.ro, actorul Alexandru Bogdan s-a apărat:

”Eram la masă, am lăsat mașina acolo, timp de o jumătate de oră, nu scria că e interzisă parcarea. Am ajuns la mașină și Cezara m-a luat cu ”Băi, băiete!”, am găsit ștergătoarele ridicate și pește putrezit pe capotă, apoi m-a înjurat de mamă, iar mama mea a murit recent.

Mi-am pierdut controlul și m-am repezit și Cezara, dar nu am atins-o. M-am repezit la ea ca un copil care a fost înjurat de mama pe care a pierdut-o. Putea să-mi vorbească frumos, nu am recunoscut-o pentru că a vorbit foarte urât, o doamnă nu vorbește atât de urât!”.

Alexandru Bogdan este detectiv la ”Masked Singer România” (PRO TV)

Alexandru Bogdan a fost cooptat, de curând, în echipa emisiunii ”Masked Singer România” (PRO TV), pe post de detectiv:

”Vă salut, oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație. Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!! 🙂 Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari.

Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!”, a spus Alexandru Bogdan, pe care îl vedeți la tv în diverse reclame, și care, vreme de 5 ani, a fost prezentatorul Galei Premiilor Gopo.