Cerere în căsătorie la Survivor România. Momentul la care nimeni nu se aștepta: „Vai, nu cred!”

de: Bișinicu Andreea
04 04. 2021

Bat clopote de nuntă la Kanal D. Cine este fericitul cuplu care tocmai s-a logodit la Survivor România. S-a pus în genunchi și a întrebat-o pe aleasa inimii sale dacă vrea să se mărite cu el, iar reacția ei te va emoționa. Despre cine este vorba.

Cerere în căsătorie la Survivor România

Moment incredibil de emoționant la Survivor România. Nu s-au ferit să își arate iubirea și s-au logodit în fața tuturor celor prezenți. În ediția de duminică, 4 aprilie, jungla dominicană a îmbrăcat straie de sărbătoare. Iuliana și Vlad, câștigătorii Jocurilor LOVEimpice de la Radio Impuls au câștigat o vacanță exotică în Republica Dominicană. Cei doi amorezi i-au vizitat pe Războinici și pe Faimoși pe platourile de filmare de la Survivor România, înainte de proba pentru jocul de comunicare.

Iulia: Am văzut anunțul la tine (n.r. – Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România) la emisiune și mi s-a părut foarte tare ideea că putem veni aici și am vrut să încercăm. Cel mai tare a fost că am primit anunțul că am câștigat fix de ziua noastră. Să venim la Survivor e cea mai tare activitate pe care am câștigat-o și a fost cea mai așteptată.

Vlad: Sunteți toți foarte tari. Ne-am înscris la insistențele Iuliei. M-a convins. Nu am mai câștigat nimic până acum, aveam o reticență am zis că nu o să avem nicio șansă, dar hai să încercăm. Am câștigat o experiență incredibilă.

A cerut-o în căsătorie la Survivor România

Cerere în căsătorie la Survivor România. Fix înainte să plece și să-i lase pe concurenți să își desfășoare probele, Vlad a făcut gestul vieții sale. A scos din buzunar o cutiuță în care se afla un inel cu diamant, cel pe care l-a ales special pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui Iulia.

Vlad: Ne-am bucurat de o vacanță minunată și mi-aș dori să marchez acest moment pentru toată viața. Vrei să fii soția mea?

Iulia: DA!

Faimoșii și Războinicii s-au adunat în jurul lor să-i felicite pe proaspeții logodnici. Vizibil emoționată, frumoasa Iulia și-a pus pe deget inelul de logodnă, mărturisind că a primit o surpriză incredibilă din partea iubitului ei.

„Toată lumea spunea cum ar fi să te ceară? Nu mi-a zis niciodata că se vede căsătorit cu mine, e o mega surpriză, vai, nu-mi vine să cred. E foarte frumos.”, a spus tânăra, cu ochii în lacrimi de fericire.

Iuliana și Vlad sunt fericiții câștigători ai Jocurilor LOVEimpice, cei care s-au bucurat din plin de o vacanță exotică în Republica Dominicană. Premiul a venit mănușă pentru că cei doi tocmai au împlinit cinci ani de relație.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)