Celebra vedetă care a devenit mămică pentru prima oară. Artista a născut în mare secret

Celebra vedetă care a devenit mămică pentru prima oară. Artista a născut în mare secret
Artista care a devenit mama in mare secret

O celebră vedetă a devenit mămică pentru prima oară, în mare secret. Artista a născut în mare secret un băiețel perfect sănătos. Mama se simte bine, iar nașterea ar fi avut loc pe data de 13 mai, deși ea și partenerul ei nu au anunțat încă oficial evenimentul. O sursă apropiată cuplului a fost cea care a dezvăluit totul.

Celebra vedetă care a devenit mămică pentru prima oară

Rihanna, căci despre ea este vorba, a născut un băiețel. Artista și rapperul A$AP Rocky au devenit părinți, potrivit People și TMZ. Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a născut la data de 13 mai, în Los Angeles.

Cu toate acestea, cuplul nu a anunțat încă oficial nașterea, iar presa de peste Ocean nu a aflat încă numele bebelușului. Surse apropiate cuplului au declarat:

„Rihanna se simte bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată”, a precizat sursa.

„Tot ceea ce face Rihanna, ea face în felul ei, în propriul orar, iar să ai un copil nu este diferit”, a spus sursa, adăugând că Rihanna și Rocky au fost foarte entuziasmați.

„Sunt la fel ca orice altă pereche de viitori părinți”.

Rihanna a dat tonul în modă și pe timpul sarcinii

Rihanna a dezvăluit în luna ianuarie a acestui an că așteaptă primul ei copil, cu rapperul de 33 de ani. Rihanna spunea că nu a plănuit un copil cu iubitul ei, dar nici nu au fost împotriva acestei idei.

„Corpul meu face lucruri incredibile în acest moment și nu o să-mi fie rușine de asta. Acest timp ar trebui să fie sărbătorit. Pentru că de ce ar trebui să-ți ascunzi sarcina?”

În timpul unui eveniment Fenty Beauty din Los Angeles, în februarie, cântăreața a declarat pentru People că a fost „distractiv”, dar și „o provocare” să te joci cu moda pe timp de sarcină.

„Îmi place. Mă bucur de asta”, a spus ea atunci.

„Mă bucur că nu trebuie să-mi fac griji să-mi ascund burtica”, a adăugat interpreta piesei „We Found Love”.

Nașterea a avut loc la mai puțin de o lună de când A$AP Rocky, pe numele real, Rakim Mayers, a fost arestat în timp ce se întorcea din vacanță în Barbados, în ce privește o împușcătură neraportată din noiembrie 2021. Poliția din Los Angeles investiga implicarea lui Mayers în acest schimb de focuri, în care ar fi tras mai multe focuri de armă.