Celebra actriță care a devenit bărbat. Transformarea ei a șocat întreaga lume

Celebra actriță care a devenit bărbat. Transformarea ei a șocat întreaga lume
Acttrita Elliot Page

Celebra actriță Ellen Page este, din decembrie anul trecut, cunoscută ca fiind Elliot Page, pe când dezvăluia lumii întregi: „Vreau să vă împărtășesc că sunt trans, pronumele mele sunt el/ei și mă numesc Elliot”. Acum, Elliot Page a apărut pe Instagram la bustul gol, iar transformarea i-a șocat pe toți.

Celebra actriță care a devenit bărbat

Starul din Umbrella Academy, în vârstă de 34 de ani, a apărut pe Instagram îmbrăcat extrem de sumar. Mai exact, vedeta purta doar o pereche de pantaloni de trening negri și un lanț în jurul gâtului. Transformarea vedetei trans este uluitoare. Vezi imaginea în galeria foto a articolului!

Elliot Page, fostă Ellen Page, vorbea despre transformarea sa, încă de anul trecut.

„Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Că am ajuns în acest loc din viața mea. Simt o recunoștință copleșitoare pentru oamenii incredibili care m-au susținut în această călătorie. Nu pot începe să exprim cât de remarcabil este să iubesc în sfârșit cine sunt. Am fost la nesfârșit inspirat de atât de mulți din comunitatea trans.

Vă mulțumesc pentru curaj, generozitate și pentru a lucra neîncetat pentru a face din această lume un loc mai plin de compasiune. Voi oferi tot sprijinul și voi continua să lupt pentru o societate mai iubitoare și mai egală”.

Ellen Page, acum Elliot Page, spune că s-a simțit băiat dintotdeauna, dar abia pe la vârsta de 9 ani a simțit primul său triumf, căci i s-a permis să se tundă scurt, exact ca un băiat.

„M-am simțit ca un băiat”, a spus Page într-un interviu. „Am vrut să fiu băiat. Am întreba-o pe mama dacă aș putea fi într-o zi.”

Crescând în Halifax, Nova Scoția, Page s-a vizualizat ca un băiat în jocuri sale imaginare, unde se simțea eliberat de disconfortul dat de faptul că ceilalți îl vedeau ca pe o fată. Apoi, după tunsoare, cel puțin străinii au început să-l perceapă așa cum se vedea el.

A divorțat de soția sa la începutul acestui an

În ce privește viața personală, Elliot Page s-a căsătorit cu Emma Portner, dansatoare și coregraf, la începutul anului 2018, însă cei doi ar fi depus actele de divorț la începutul acestui an, după trei ani de mariaj, scria them.us.

„După multă gândire și o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorța, după despărțirea noastră vara trecută”, au scris cei doi într-o declarație pentru The Hollywood Reporter. „Avem cel mai mare respect unul pentru celălalt și rămânem prieteni apropiați.”, mai anunțau aceștia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI