23 ian. 2024 | 19:59

Cele mai sensibile zodii din horoscop. Nativii care sunt cei mai buni psihologi

Diverse
Cele mai sensibile zodii din horoscop. Nativii care sunt cei mai buni psihologi
Astrolog Minerva a dezvăluit care sunt cele mai sensibile semne zodiacale. Nativii născuți în aceste zodii ar putea fi buni psihologi.

Astrolog Minerva a dezvăluit care sunt cele mai sensibile semne zodiacale. Nativii născuți în aceste zodii ar putea să fie cei mai buni psihologi sau terapeuți, fiindcă au abilități emoționale foarte bine dezvoltate. Sunt plini de empatie, puternici din punct de vedere mental, și gata să ajute.

Astrologul Minerva dezvăluie cele mai sensibile semne zodiacale

Chiar dacă poate avea dezavantajele sale, a fi o persoană sensibilă poate fi bine în viață. A fi sensibil te ajută să înțelegi emoțiile altor oameni, ceea ce poate face înțelegerea lumii puțin mai ușoară. Sensibilitatea te ajută, de asemenea, să te identifici cu luptele altora, să fii un om empatic.

Există și persoane care se identifică drept hipersensibile, aceasta fiind o condiție emoțională vizată des de psihologi. Nu despre ele vom discuta în materialul de astăzi, ci despre care sunt cele mai sensitive semne zodiacale, potrivit astrologului Minerva.

Te-ar putea interesa și: Cele două zodii pe care nu poți să le contrazici vreodată. Mereu vor crede că au avut dreptate

Care zodie conduce topul celor mai buni potențiali psihologi sau terapeuți

Pești. Nu mai este o noutate pentru nimeni că tu ești cel mai sensibil nativ din zodiac. Ești ultra-intuitiv, foarte amabil, iubești filmele franțuzești romantice, un pahar de vin alb. Dar există ceva extra-special care te face mai sensibil – un amestec de dulce și putere.

Tu ești unul dintre nativii zodiacului care poate menține echilibrul între emoție și activitate practică, este de părere astrologul Minerva, care a dezvăluit că te afli în topul zodiilor care și-ar practica cel mai bine meseria de psiholog sau terapeut.

„În proporție de 60-65%, ei sunt psihologi”

„Peștii sunt cei mai sensitivi nativi, după părerea mea, urmați de Scorpion și Rac. Dacă stau să mă gândesc, la nivel de psihologi, în proporție de 60-65% aproximativ, sunt Pești – sau au o componentă în Pești foarte bine susținută.

Cei mai buni psihologi sunt nativii născuți în Pești și Scorpion. Sunt poate cele mai sensitive semne zodiacale”, a explicat Minerva la podcastul lui Jorge.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc 23-28 ianuarie 2024. Zodia care are noroc dublu: la bani și în dragoste

Care alți nativi se bucură de o sensibilitate aparte

Scorpion. Știm deja că apreciezi mult creșterea spirituală. Ești semn de apă, astfel încât ești puternic conectat la emoțiile tale. Ești o fire sensibilă – uneori poate prea sensibilă. Intuitivitatea e la ea acasă, spun astrologii. Ai fi un bun terapeut, bucurându-te de profunzime psihologică.

Rac. Tu ești mama oricărui grup de prieteni, indiferent dacă ești bărbat sau femeie. Ești cunoscut drept omul care are mereu la el lucruri necesare apropiaților. Dacă cineva are nevoie de ajutor, apelează cu încredere la tine, fiindcă știe deja că nu va regreta.

Ești foarte blând și îți place mult să ai grijă de oameni. Te numeri printre nativii sensibili ai zodiacului. Ai însă și o latură dură, spun astrologii.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro