Cele mai scumpe cadouri pe care le-a primit Iana Novac de la soț. Vedeta a fost la Milano de ziua ei EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
26 10. 2023

Pentru Iana Novac, luna octombrie este plină de evenimente. De curând, componenta trupei A.S.I.A și soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă au sărbătorit cei 20 de ani de căsnicie la Washington. Nu a durat mult până când au luat biletele de avion cu destinația Milano, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani.

Așadar, vedeta a sărbătorit acest eveniment în orașul modei, alături de soțul și fiica sa. În exclusivitate pentru Playtech Știri, cântăreața ne-a dezvăluit care este cel mai scump cadou pe care l-a primit de la partenerul său de-a lungul celor două decenii.

Iana Novac, la Washington și Milano în aceeași săptămână

Componenta trupei A.S.I.A și soțul său au sărbătorit 20 de ani de la nuntă la Washington, apoi cu ocazia zilei de naștere a artistei, aceștia au decis să petreacă câteva zile la Milano. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Iana Novac ne-a vorbit despre timpul petrecut în America și în Italia.

“Am fost la Washington pentru că am avut un spectacol alături de soțul meu și de Ovidiu Lipan Țăndărică și am sărbătorit acolo cei 20 de ani de la căsătorie, iar acum am venit la Milano să sărbătorim cei 40 de ani ai mei, tot împreună.

Acum 20 de ani nu credeam nimic, că vom ajunge după 20 de ani la Washington, să sărbătorim. Eram atât de îndrăgostiți, trăiam momentele la maximum, nu mai conta nimic. Vremurile s-au schimbat. Am fost atât de mult plecați prin țară, concerte mereu… Am fost la Washington, apoi direct la Milano. Voiam să mergem la Paris, orașul sufletului nostru, dar am zis că perioada asta nu este ok să riscăm.

Fiica cea mare este cu noi, cel mic este acasă. E cam mic să îl plimbăm de colo-colo. Peripeții nu am avut. Ieri am sărbătorit frumos la un restaurant și ne-am plimbat…”, ne-a spus Iana Novac, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Motivul pentru care Iana Novac și soțul său nu își fac surprize: “Avem o relație diferită”

Iana Novac și soțul său, Octavian au o relație diferită față de restul cuplurilor. Artista recunoaște că cei doi nu își fac surprize. În exclusivitate pentru Playtech Știri, cântăreața ne-a spus motivul, dar ne-a dezvăluit și care este cel mai scump cadou primit de la soț.

“Am primit multe cadouri, tot ce mi-am dorit eu. Cel mai frumos cadou sunt copiii, restul…cadouri neimportante. Mi-a făcut cadouri bijuterii, ce își dorește fiecae femeie.

De altfel, noi suntem un pic diferiți. Ne întrebăm  ce ne dorim, nu ne facem surprize, nu vrem să avem reproșuri după. Nu contează cadourile materiale, sunt lucruri firești, normale, dar mi se pare mai important să ai iubire, liniște, respect și încredere”, ne-a mai spus artista.