03 nov. 2023 | 15:22

Cele mai periculoase zodii din horoscop. Chiar FBI a făcut statistica

Diverse
Cele mai periculoase zodii din horoscop. Chiar FBI a făcut statistica
Cele mai periculoase zodii, potrivit FBI. Acești nativi sunt asociați cu cel mai mare risc de comitere de infracțiuni.

Specialiștii de la Biroul Federal de Investigații (FBI), agenție federală americană ce se ocupă cu investigarea crimelor, ar fi analizat profilurile celor mai periculoși oameni. Se pare că nativii născuți în aceste trei semne zodiacale prezintă trăsături asociate cu risc ridicat de comitere de infracțiuni.

Ce cercetări au efectuat specialiștii FBI

Astrologia a fost dintotdeauna un instrument fascinant pentru înțelegerea personalității și a tendințelor pe care le au oamenii. Unii cred în conceptele astrologice și își ghidează viața în funcție de ele, alții nu. Câteva articole străine vorbesc despre o asociere între zodii și nivelul de infracțiuni pe care îl comit.

Potrivit unor informații vehiculate de publicații străine, FBI ar fi efectuat cercetări care sugerează că unele semne zodacale sunt mai susceptibile de a comite infracțiuni în comparație cu altele. Specialiștii ar fi întocmit profiluri ale infractorilor, creând un clasament al semnelor zodiacale cele mai periculoase.

Zodiile asociate cu infracțiuni periculoase

Care sunt cele mai periculoase zodii semne, conform FBI?Această cercetare a fost dezvoltată de FBI și ulterior lansată. Sunt enumerate doar cinci semne zodiacale: Rac, Taur, Săgetător, Berbec și Capricorn.1. Rac S-a descoperit că acesta este semnul zodiacal cu cel mai mare număr de crime din Statele Unite…

În urma cercetărilor efectuate de specialiștii FBI, s-ar fi constatat că trei semne zodiacale sunt mult mai periculoase când vine vorba despre comiterea de infracțiuni decât restul. Este vorba despre următoarele zodii, în ordinea gradului de risc: Rac, Săgetător și Scorpion.

Citește și: Zodia cea mai periculoasă din horoscop. Nu trebuie să o superi, se va răzbuna înzecit

Nativul Rac va ucide cel mai probabil din gelozie

Rac. Este considerat cel mai periculos semn zodiacal din zodiac. Are o latură emoțională foarte complexă, dar și foarte întunecată. Este foarte încâlcit când vine vorba despre sentimente. La suprafață, pare a fi o persoană foarte dulce. În realitate, se poate gândi la ce e mai rău.

Specialiștii FBI spun că bărbații născuți în zodia Rac pot fi cei mai psihopați. Dacă ajung să comită vreodată vreo crimă, probabilitatea să o fi făcut din gelozie ar fi de 99,9 la sută.

Citește și: Zodii care transmit energie negativă. Aceștia sunt cei mai periculoși nativi, stai cât mai departe de ei

Cine comite cele mai multe crime și cine se naște cu instinct natural de hoț

Săgetător. Cei mai nesănătoși oameni, din punct de vedere mental, s-ar fi născut în zodia Săgetător. Nu numai că se gândesc la cum și unde să comită infracțiuni, dar o fac și cu inima deschisă. Mulți dintre ei ar fi, în mod natural, hoți. Știu că se organizeze foarte bine.

Scorpion. Scorpionul este nativul care comite cele mai multe crime din istorie, potrivit FBI. Este curajos, foarte puternic și acționează precum o pisică vicleană când vine vorba despre control și manipulare. Charles Manson, liderul religios care și-a convins adepții să comită crime, era Scorpion.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro