Cele mai frumoase soții de fotbaliști. Care sunt 10 cele mai atrăgătoare femei din ”prima ligă”

Cele mai frumoase soții de fotbaliști. Care sunt 10 cele mai atrăgătoare femei din ”prima ligă”

Mulți dintre noi, când eram mici, ne doream să devenim faimoși, fie actori, dar cei mai mulți vroiau să devină fotbaliști și să aibe lângă ei numai femei frumoase. Pentru unii visul a devenit realitate, și cel de a deveni fotbalist, dar și acela de a avea femei frumoase alături.

Cele mai frumoase soții de fotbaliști

Așa cum ați putut observa, majoritatea fotbaliștilor mari au devenit adevărați magneți pentru femeile frumoase și de cele mai multe ori s-au făcut cunoscuți atât pe terenul de joc, cât și în afara lui, acolo unde au la activ numeroase cuceriri. Dacă nu știați, vă spunem noi că există un adevărat clasament cu cele mai sexy iubite și soții de fotbaliști din lume și, trebuie să recunoaștem, e de ajuns să urmărești fotografiile de pe rețelele de socializare pentru a înțelege ce au văzut starurile din fotbal la ele.

Care sunt 10 cele mai atrăgătoare femei din ”prima ligă”

În topul preferințelor, pe locul zece se află Yolanthe Cabau, soția mijlocașului Wesley Snijder, o superbă șatenă cu forme voluptoase. Pe locul nouă în clasament o regăsim pe frumoasa soție a celebrului Leo Messi, Antonella Roccuzzo. Și Neymar, actualul star al celor de la PSG, este invidiat pentru iubita sa, aflată pe locul opt în top, și anume Bruna Marquezine.

Mergem mai departe și pe locul șapte o regăsim pe actuala frumoasă parteneră de viață a și mai celebrului star al Juventusului Torino, Christiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, o focoasă brunetă, iar pe șase concurează în același top al frumuseții Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos. Pe cinci, și ne apropiem vertiginos de top 3, o regăsim pe Melissa Satta, soția celebrului Kevin Prince Boateng, iar pe locul patru Mario Gotze se poate mândri cu soția sa, Ann-Kathrin Brommel.

Am ajuns la top trei al celor mai frumoase iubite sau soții de fotbaliști celebri, și pe locul trei v-o prezentăm pe frumoasa blondă Raquel Mauri, soția lui Ivan Rakitic, urmată, pe locul doi, de o altă brunetă focoasă, Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas.

Am ajuns și la locul întâi în preferințele fanilor când vine vorba de iubite sau soții de fotbaliști celebri și aici, în aplauzele fanilor, o regăsim pe tânăra Ruby Mae, iubita lui Delle Alli. Toate aceste frumuseți le puteți vedea în galeria foto din acest articol

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI