Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie. Mesaje Whatsapp și Messenger pentru ziua onomastică

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie. Mesaje Whatsapp și Messenger pentru ziua onomastică
Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie

Azi e o zi specială pentru credincioși și cu o sublă însemnătate pentru cei care poată numele Sfântului Ilie. Cum poți să faci cele mai frumoase urări azi, 20 iulie? Care sunt cele mai bune felicitări pentru ziua numelui?

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie

Azi, 20 iulie, este o zi deosebită pentru cei ce poartă numele de Ilie. Dacă știi pe cineva cu acest nume și nu știi cum să-i urezi o zi de nume într-un mod cât mai special și inedit, ai mai jos câteva opțiuni care te fac să ieși rapid din situația puțin stresantă.

Ilie în ebraică înseamnă „Al cărui Dumnezeu este Jah”. Sfântul a fost un proroc evreu, menționat în A treia carte a regilor din Vechiul Testament. În Noul Testament Iisus face referire la el spunând despre Ioan Botezătorul că este Ilie care va veni.

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie
Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie

Mesaje Whatsapp și Messenger pentru ziua onomastică

1. La mulți ani, plini de fericire si de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!
2. Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La mulți ani!
3. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! „La mulți ani!”
4. Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!
5. Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!
6. Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!
7. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Ilie cât mai frumoasă!

Urmăriți Playtech.ro și pe