17 nov. 2022 | 13:25

Cele mai crude zodii de femei. Sunt răutatea întruchipată

Horoscop
Cele mai crude zodii de femei. Sunt răutatea întruchipată
Cele mai crude zodii de femei. Sunt rautatea intruchipata

Există cinci zodii de femei care nu se vor gândi de două ori înainte să te trădeze, dacă este în interesul lor. Sunt manipulatoare, crude și pot fi capabile de răutate pură. Fac ce vor din tine și nu se tem să îți arate cât de multă putere au asupra ta. Se răzbună și nu au milă de nimeni.

Top 5 cele mai crude femei ale horoscopului

Berbec

Femeia din zodia Berbec este temperamentală, vulcanică și ușor arogantă. Reprezentanta acestei zodii de foc este regina autoproclamată a horoscopului european. E obișnuită să dea ordine, iar lumea să i se supună sau să o urmeze orbește.

Femeile Berbec nu au multă răbdare cu reprezentanții sexului opus, iar atunci când lucrurile nu le ies conform planului, preferă să apeleze la anumite tehnici de convingere, pentru a-și atinge țelurile.

Leu

Femeile din zodia Leu tună și fulgeră, atunci când sunt rănite, într-un fel sau altul, de cineva. Temperamentul lor le împiedică să gândească rațional înainte de a lua acțiune.

Sunt pasionale și nu se dau în lături de la nimic, atunci când și-au pus un anumit obiectiv în minte. Calcă și pe cadavre pentru a-și face dreptate cu mâna lor, fiind firi răzbunătoare.

Fecioară

Nativele din zodia Fecioară pot fi extrem de periculoase, atunci când sunt călcate pe coadă. Sunt perfecționiste și ambițioase, dar pot exagera în relația de cuplu.

Analizează toate gesturile bărbaților și îi lasă, deseori, fără nicio șansă. Nativele acestei zodii de pământ pot fi foarte nemiloase, atunci când își propun acest lucru.

Citește și Femeia din zodiac care nu are scrupule. Este o adevărată scorpie. Fereşte-te de ea

Scorpion

Nu este de mirare faptul că femeia Scorpion este prima în topul celor mai răutăcioase zodii. Această nativă a zodiei de apă este o persoană manipulatoare, extrem de geloasă și răzbunătoare. Deși posedă toate armele necesare pentru a te seduce, femeia Scorpion crede în dreptate făcută cu propriile ei mâini.

Este genul de om care nu iartă și nu uită nimic, în special dacă persoanele apropiate i-au făcut rău. Nativele acestei zodii sunt persoane calculate și reci. Nu se lasă influențate de sentimentele lor, atunci când au de luat o decizie importantă.

Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt printre cele mai dificile reprezentante ale horoscopului european. Adoră luxul, opulența și viața scumpă.

Perfecționiste și perseverente, aceste femei muncesc din greu pentru a obține tot ceea ce își doresc, îndeplinindu-și fiecare scop în parte. Pot deveni extrem de rele, atunci când nu le convine ceva.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Capital.ro
Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024 | Karma aduce lecții importante: Leii se îmbogățesc. Peștii au parte de aventuri amoroase
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro