Cele mai bune zodii la pat. Ce bărbați îți vor oferi nopți de neuitat

Cele mai bune zodii la pat. Ce bărbați îți vor oferi nopți de neuitat
Un cuplu îmbrățișându-se

Zodii care s-au născut să facă avere, nativi care ar face ilegalități fără să stea pe gânduri și câte și mai câte alte potriviri. Printre ele se numără și abilitățile în pat, la care ar fi buni numai unele semne ale horoscopului.

Zodii bune la pat: bărbații care îți pot oferi nopți albe

Berbec

Grăbiți și neglijenți, nativii zodiei sunt interesați de cele mai multe ori doar de propria plăcere. Sar peste preludiu, iar dacă ajung repede la orgasm, se dă ”stop joc”.

Taur

Bărbatul născut în zodia Taur e un amant perfect. Este tot timpul înfierbântat și nu se gândește doar la el în momentele intime, ci și la plăcerea partenerei. Unde pui că poate rezista o noapte întreagă?

Gemeni

Chiar dacă nu este un mare șarmant, știe ce să îți spună pentru a ajunge cu el în pat, ba chiar are farmece cărora nu le poți rezista. Unde iese în câștig este faptul că știe cât de important este preludiul pentru o femeie, astfel că se concentrează pe acest aspect. Mai mult, pentru a pipera momentele intime, adaugă și jocuri erotice.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt atenți și romantici, așa că, atunci când vine vorba despre plăcerea carnală, în ceea ce îi privește, nu se pot folosi cuvintele dragoste sau sex, poate doar o contopire spirituală. De regulă, ei vor să fie ghidați și să se asigure că fac totul precum dorește partenera.

Leu

Partidele de amor cu un bărbat născut în zodia Leu sunt de neuitat, pentru că vor tot timpul să impresioneze, improvizează și le iese mereu. În schimb, sunt cam egoiști în unele dăți.

Fecioară

Nativii zodiei pot părea nepricepuți la început, dar asta până ce se obișnuiesc cu partenerul și mai învață câteva poziții. Din dorința de a-și satisfacea jumătatea, prind repede curaj, iar partidele cu ei devin ulterior memorabile.

Balanță

Deși este un tip care nu vrea să învețe ce înseamnă să fii fidel sau să respecți reguli, adorând să calce strâmb, când face amor, este atent la dorințele partenerei.

Scorpion

Precum Taurul, Scorpionii au un apetit sexual crescut și doresc să-și ducă imediat partenerii în pat. Cu ei, orgasmul este garantat, căci știe mișcări și cuvinte care să aducă senzații intense.

Săgetător

Dacă ar putea avea câte o parteneră pentru fiecare noapte ar fi numai bine, căci Săgetătorii sunt adepții aventurilor de acest gen. Nativul acestei zodii nu poate fi niciodată bărbatul unei singure femei. Îi place prea mult să iubească, s-ar scuza unii. Cert este că, deși partenera rămâne cu buza umflată, amintirea unei seri petrecute în compania lui va rămâne vie.

Capricorn

Conservator și uneori chiar demodat, bărbatul Vărsător nu are inspirație în timpul sexului și devine de multe ori lent și plictisitor. Ba mai mult, te va judeca dacă îi propui noutăți în această sferă.

Vărsător

Bărbatul Vărsător este un partener sexual excentric, fiind adeptul experimentelor. Să te aștepți ca la început să îți spună că nu ești singura femeie din viața lui.

Pești

Bărbații născuți în zodia Pești știu ce își dorește partenera în această materie. Încearcă lucruri noi, deși sunt puțin timizi la început. După ce se simt confortabil, își dau silința ca momentele intime petrecute cu ei să fie de neuitat.