08 oct. 2023 | 10:24

Cele cinci zodii care au ghinion în octombrie. Mihai Voropchievici: „În sufletul lor e o furtună de sentimente”

Diverse
Cele cinci zodii care au ghinion în octombrie. Mihai Voropchievici:
Zodii cu ghinion în octombrie 2023. Ce anunță numerologul Mihai Voropchievici pentru nativii din aceste cinci semne zodiacale.

Octombrie 2023 se anunță a fi o lună mai puțin norocoasă, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Cinci zodii vor trece printr-un amalgam de sentimente, având parte de foarte mult ghinion. Te numeri și tu printre ele? Dacă da, nu există că nu există „Nu pot!”, există „Nu vreau!”.

Ce anunță Mihai Voropchievici

Rac. Ești una dintre zodiile cu ghinion în octombrie 2023, spune numerologul Mihai Voropchievici. Te vei confrunta cu dificultăți din cauza necomunicării eficiente. Vei avea parte de tensiuni în relația de cuplu pornind de la chestiuni extrem de banale. Conflictele se vor amplifica însă.

Este nevoie, probabil, să apelezi la ajutorul unei persoane apropiate pentru a gestiona mai bine conflictele cu partenerul tău. Să asculți sfaturile oamenilor în care ai încredere te poate inspira să găsești soluțiile potrivite. Încearcă să te și relaxezi.

Zodii cu ghinion în octombrie 2023

Fecioară. „Apar probleme la locul de muncă sau, mai bine spus, în gestionarea timpului, ceea ce conduce la stres și anxietate. Prin ceea ce face și întreprinde, vrea să fie dependent de ea. Ea să organizeze, să planifice. În octombrie e un pic de haos în activități.

Lucrurile nu mai depind de Fecioară. Apar întârzieri din patea altor oameni. E mai greu ca o Fecioară, dacă i-ai dat foc la fitil, să nu explodeze imediat. (…) În sufletul lor e o furtună de sentimente”, a spus Mihai Voropchievici.

Ce va consuma energia nativilor

Săgetător. Într-o intervenție televizată la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a anunțat multă tensiune și pentru tine, în octombrie 2023. Nu vei avea deloc noroc. Te vei confrunta cu multe stări mai puțin frumoase. Entuziasmul tău va scădea – inclusiv în cazul lucrurilor ce-ți aduceau plăcere cândva.

Relația amoroasă, locul de muncă și familia îți consumă energia în această perioadă. Nu ai timp să te recreezi. Poate te-ar putea ajuta o discuție sinceră cu partenerul tău.

Multe lacrimi pentru Capricorn

Capricorn. Astrele te poartă pe un drum cu multe lacrimi în octombrie 2023, care la final îți va aduce un sentiment de eliberare. Poate fi vorba despre unele proiecte pe care ți le-ai asumat la locul de muncă și care îți consumă excesiv resursele, fără să contribuie la dezvoltarea ta.

Pe de altă parte, numerologul Mihai Voropchievici spune că provocările pot fi identificate și pe plan romantic. Probabil ești implicat într-o relația care nu te mai împlinește. Oricum ar fi, parcursul tău în a doua lună de toamnă nu va fi unul ușor. Totuși, vei supraviețui.

Provocări și pentru zodia Pești

Pești. În octombrie 2023, cele mai multe dificultăți le vei întâmpina la locul de muncă sau în afacerile încheiate cu partenerii tăi. Faptul că ești o fire emoțională nu te ajută în această perioadă. Numerologul Mihai Voropchievici te sfătuiește să îți păstrezi calmul și să cauți soluții eficiente la problemele tale.

Citește și: Zodia protejată de Univers din octombrie până la finalul anului 2023. Ei scapă de ghinion

Ai tendința să complici lucrurile mai tare decât sunt deja. Dacă vei proceda astfel și în cazul de față, vei declanșa un real haos în viața ta. Ai o decizie majoră de luat, ce va avea consecințe pe termen lung. Nu e bine să o amâni, însă analizează opțiunile pe care le ai cu atenție.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro