Cel mai scump telefon din România la ora actuală. Are ecran 4k

Cel mai scump telefon din România la ora actuală. Are ecran 4k

Unul dintre cele mai interesante telefoane din România este, de departe, și cel mai scump, având un design puțin diferit față de altele. Gadgetul este destinat persoanelor care vor să facă fotografii și să filmeze la o calitate înaltă cu telefonul mobil. O altă particularitate o reprezintă faptul că are un ecran 4K, printre puținele care sunt disponibile pe telefoanele mobile. Cât costă și de ce își merită titulatura de „Pro“ în nume, afli în continuare.

Care este cel mai scump telefon din România la ora actuală

Cel mai scump telefon din România la ora actuală costă aproximativ 8.500 de lei și este Sony Xperia PRO I. Experții spun că telefonul își merită titulatura de „Pro“ în nume, fiind un telefon deosebit atât prin design, cât și prin funcțiile și caracteristicile sale.

Telefonul are un ecran 4K și este destinat acelora care vor să obține fotografii și videoclipuri la o calitate superioară. Sony Xperia PRO I se numără printre cele mai interesante telefoane ale momentului, podiumul fiind completat și de altele, printre care Samsung Galaxy S21 Fan Edition.

În acest moment, telefonul costă aproximativ 4.000 de lei, aproape în jumătatea celui de mai sus, dar se preconizează că prețul său va scădea foarte mult în următoarele șase luni sau un an.

Citește și: Specialiștii avertizează! La ce pericole sunt expuse persoanele care folosesc telefoane mobile în această perioadă

Cele mai interesante modele ale momentului

Ca să poată fi vândut, telefonul prezintă anumite „compromisuri“, cum ar fi faptul că are procesor Snapdragon 888, cel mai puternic procesor din 2021.

Pe lista celor mai interesante telefoane mobile în 2022 intră și Realme GT NEO 2, care costă doar 2.000 de lei, având un procesor de generație mai veche. Diferența nu se simte însă, fiind, astfel, un telefon foarte bun în ceea ce privește bateria.

Realme este un producător care a intrat destul de recent pe piața din România, de aproximativ un an, făcând parte din BBK Electronics Corporation. Modelul prezintă două camere foto foarte bune, inclusiv cameră Macro, un ecran AMOLED fabricat de Samsung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI