„Cel mai mare fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal”. Cine este Carlos Henrique Raposo, jucătorul care se laudă cu mai multe cuceriri decât Ilie Năstase – VIDEO

de: Sorin Barbu
26 04. 2023

„Cluburile au înșelat și înșală o mulțime de fotbaliști. Cineva trebuia să-i răzbune pe toți”. Aceasta este concluzia lui Carlos Henrique Raposo, un fotbalist care a avut contracte cu mai multe cluburi profesioniste, dar nu a jucat în niciun meci. Acum are 60 de ani și a povestit într-un film cu a reușit să-i dribleze pe toți cei care l-au plătit. Jurnaliștii de la The Sun au aflat că a avut aventuri amoroase cu peste o mie de femei.

„Cel mai mare fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal”

Carlos Henrique Raposo este personajul principal al documentarului „Cel mai mare fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal”. Acum are 60 de ani și nu se ferește să spună adevărul. 13 ani a păcălit cluburi importante să semneze contracte cu el deși nu a jucat niciun meci.

În perioada 1979-1992, atacantul a avut contracte cu Botafogo, Flamengo, Bangu, Fluminense, Vasco da Gama, din țara sa, Independiente (Argentina), Puebla (Mexic), El Paso (SUA) și Gazelec Ajaccio (Franța). La fiecare echipă s-a accidentat după ce a semnat contractul și nimeni nu l-a văzut jucând. Nu-i vorbă că dacă ar fi intrat pe teren nici nu ar fi impresionat. Dar la porecle a fost un adevărat campion pentru că i s-a spus „Kaiser”, la fel ca legendarului Franz Beckenbauer,

„Kaiser a fost una dintre figurile emblematice ale fotbalului. A avut o singură problemă: mingea”, l-a descris Ricardo Rocha, fost jucător la Real Madrid.

Carlos Henrique Raposo a dezvăluit că este prieten cu mai mulți fotbaliști importanți, iar aceste relații l-au ajutat să intre în această lume. A rezistat aici pentru că jurnaliștii scriau despre el, după ce erau plătiți, iar colegii de echipă nu se oboseau să-l dea în vileag. Conducătorii echipelor unde juca îl duceau la medici specialiști, dar nu reușeau „să-l vindece”.

„În altă parte, au adus un preot care făcea magie neagră pentru a-mi face un întreg ritual doar ca să mă însănătoșească. I-am zis: «Ia banii, prietene! N-am nimic. Nu te mai chinui, ia-ți banii și pleacă. Eu voi rămâne accidentat tot restul vieții mele»”, a mărturisit Carlos Henrique Raposo.

 

„CV” mai bogat decât al lui Ilie Năstase

Falsul fotbalist a povestit că trăit o perioadă de vis. Avea salarii bune, dar pentru că era „accidentat” nu trebuia să meargă nici măcar la antrenamente. O ținea numai în petreceri și în vacanțe și se laudă cu un CV mai bogat decât al lui Ilie Năstase. Jucătorul român de tenis a spus într-un interviu că s-a culcat cu peste o mie de femei, dar după aceea a transmis că a glumit.

„Datorită fotbalului, m-am culcat cu 1.000 de femei. Eram mereu alături de cei mai buni fotbaliști brazilieni, devenisem și eu, ca jucător, un magnet pentru femei. Eram dependent de sex, ca Michael Douglas. Făceam sex și cu trei femei pe zi”, a transmis „cel mai mare fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal”, conform The Sun.

Una dintre concluziile celor care au produs filmul a fost că Pinocchio a fost „nimic” pe lângă Henrique Raposo. Unii l-au comparat cu Frank Abagnale Jr., personaj interpretat de Leonardo di Caprio în celebrul film „Catch me if you can”, cel care a reușit să devină medic, pilot de avion, procuror-adjunct, fără a avea nicio pregătire.