Cel mai mare defect al Cristinei Ciobănașu. Chiar artista l-a dezvăluit

Cel mai mare defect al Cristinei Ciobănașu. Chiar artista l-a dezvăluit
Ce defecte are Cristina Ciobanasu

Este una dintre cele mai apreciate actrițe ale generației sale, având o carieră impresionantă în mass-media. Cristina Ciobănașu a împlinit, de curând, vârsta de 26 de ani și simte că ar fi trăit deja cât alții în 10 vieți. Care ar fi cel mai mare defect al său, potrivit spuselor fostei iubite a lui Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu, despre cel mai mare defect al său

La doar 26 de ani, Cristina Ciobănașu se poate lăuda cu faptul că este una dintre cele mai populare și titrate actrițe ale generației sale.

Fosta parteneră de viață a actorului Vlad Gherman și-a petrecut mai mult de jumătate din viață pe scenă, având experiența marilor show-uri de televiziune, jucând în diverse seriale, telenovele și filme românești.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate Revistei VIVA, Cristina Ciobănașu a mărturisit că cea mai mare temere a sa este cea de a rămâne complet singură.

De asemenea, artista a dezvăluit că și-ar dori să-și poată retrăi copilăria, dacă i s-ar oferi această ocazie. La capitolul greșeli și defecte, Cristina Ciobănașu spune că toți apropiații ei se plâng de faptul că ar avea o memorie scurtă.

„Nu cred că aş schimba nimic, am învăţat să mă iubesc aşa cum sunt, cu defecte şi calităţi. Nu am regrete, dar nu aş refuza să mai trăiesc o dată copilăria.

Ca defect principal, am memoria scurtă, de care se plâng toţi prietenii mei şi familia. Şi eu, evident. Admir, în general, oamenii buni la suflet care au puterea să se lase pe ei pe ultimul loc de dragul celui de lângă ei.”, a declarat Cristina Ciobănașu, exclusiv pentru viva.ro.

Ce l-ar întreba Cristina Ciobănașu pe Dumnezeu

De asemenea, Cristina Ciobănașu este o persoană credincioasă. Artista a recunoscut care este primul lucru pe care l-ar întreba pe Dumnezeu, dacă, ipotetic vorbind, ar avea șansa de a sta de vorbă cu el.

„Aş avea atâtea întrebări… dar cred că ce îmi doresc cel mai tare să aflu este răspunsul la întrebarea: Unde se duc sufletele care pleacă dintre noi?”, a completat actrița pentru sursa citată.

Deși are o carieră impresionantă la o vârstă încă fragedă, Cristina Ciobănașu a fost mereu discretă în privința vieții sale personale.

Relația de 9 ani de zile cu Vlad Gherman a fost una dintre cele mai intense povești de dragoste, urmărită și adorată de milioane de fani din toate colțurile țării.

Cei doi s-au despărțit la începutul anului 2021. În prezent, actorul este într-o relație cu Oana Moșneagu, colega lui din serialul Adela de la Antena 1.