Cel mai important invitat de la botezul fetiței Andreei Antonescu a confirmat prezența: „Sper să nu leșin la botez de emoție!” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
12 06. 2023

Au mai rămas doar câteva zile până în momentul în care Andreea Antonescu își va încreștina fiica pe care o are împreună cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Deși cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, după doar câteva luni de la nașterea Victoriei, reușesc să mențină o bună comunicare pentru fiica lor. Artista se află acum în febra pregătirilor pentru botez. Cel mai important invitat de la botezul fetiței Andreei Antonescu a confirmat prezența. VIDEO EXCLUSIV

Câte persoane vor fi prezente la botezul Victoriei

Andreea Antonescu se pregătește intens pentru botezul micuței sale și recunoaște că este focusată pe micile detalii, încât nu are timp să se gândească la emoții. Artista ne-a spus, de altfel, câte persoane vor fi prezente la eveniment.

„Emoții nu pot să spun că am, pentru că sunt zodia Fecioară și sunt foarte perfecționistă și tipicară. Acum pregătesc în detaliu fiecare minut care se va întâmpla acolo. Atunci, emoțiile mă vor cuprinde, probabil, în ultima zi când sper să nu leșin.

Vor fi mulți invitați și sperăm să se distreze, să se simtă bine și să facă parte, alături de noi, din povestea Victoriei, pentru că ne dorim la maximum lucrul acesta. Vrem să avem oameni dragi lângă noi. “, ne-a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Surpriza pregătită de Andreea Antonescu pentru invitați

Andreea Antonescu va face show la botezul fiicei sale. Artista a pregătit un moment special pentru invitați! Mai mult decât atat, solista formației care va întreține atmosfera la marea petrecere, ne-a dat mai multe detalii!

„Vom avea foarte multe surprize! Le-am pus deja pe hârtie. Avem dansatori, momente artistice și, bineînțeles, cred că și mămica bebelușului va fi pe scenă în acea seară pentru că ne vom ocupa de treaba asta”, ne-a spus solista formației, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cel mai important invitat de la botezul fetiței Andreei Antonescu

Andreea Antonescu nu a dezvăluit, până acum, cine vor fi părinții spirituali ai fiicei sale. Cântăreața și-a dorit ca identitatea lor să fie o surpriză pentru toți invitații.

„Nu știe aproape nimeni cine vor fi nașii. Sunt niște oameni dragi nouă, pe care îi respectăm la maximum. Sunt apropiați de-ai lui Victor și, cu siguranță, îi cunoașteți și voi!”, ne-a mai spus Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu a ajuns, recent, în România pentru a putea fi prezentă la botezul surorii sale. Artista este ferictă că le va avea alături pe cele mai importante ființe din viața ei: Sienna și Victoria.

„Sunt foarte fericită pentru că Sienna s-a întors în România și sunt super încântată! Le am pe ambele minuni lângă mine și sunt cea mai fericită!“, ne-a mai spus artista, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu