Cel mai cunoscut bucătar rămâne fără emisiune la TV, după doar un sezon. Telespectatorii nu au fost deloc încântaţi de show

de: Bișinicu Andreea
31 03. 2023

Gordon Ramsay a trăit un adevărat coșmar în bucătărie cu noua sa emisiune Next Level Chef.  Cel mai celebru chef bucătar din lume va rămâne fără show, după doar un sezon. Care sunt motivele care au dus la această decizie radicală.

Emisiunea lui Gordon Ramsay se închide

Gordon Ramsay va rămâne fără emisiunea Next Level Chef, din cauza faptului că formatul TV nu ar fi reușit să facă ratingul așteptat, având în vedere costurile enorme de producție folosite pentru punerea sa în scenă.

Spectacolul, realizat de compania sa de producție Studio Ramsay, va fi o minune dintr-o serie pe CV-ul său de televiziune, la fel ca emisiunea lui de jocuri BBC One Bank Balance.

„Gordon este foarte competitiv și este dezamăgit că serialul nu a primit un al doilea sezon.

Aceste tipuri de emisiuni durează întotdeauna ceva timp pentru a începe și pentru ca spectatorii să se conecteze, așa că el crede că nu i s-a oferit o șansă adecvată.

Dar el acceptă că televiziunea este o lume brutală și uneori emisiunile pur și simplu nu funcționează.”, a declarat Gordon Ramsay, potrivit The Sun.

Citește și Ce trebuie să faci după ce ai pus ouăle în tigaie pentru ochiuri perfecte. Detaliul dezvăluit de Gordon Ramsay schimbă tot

Show-ul a fost anulat după numai un singur sezon difuzat pe TV

Next Level Chef a implicat 12 bucătari aspiranți care se luptă pentru a lupta pentru tilul de campion, ajutați de judecători și mentori Paul Ainsworth și Nyesha Arrington.

În plus, concurenții au avut șansa de a câștiga un premiu de 100.000 de lire sterline și un an de mentorat. Chef Jade Greenhalgh a câștigat primul și singurul sezon al show-ului la începutul acestei luni.

Un purtător de cuvânt al ITV a declarat:

„Nu există planuri actuale pentru un al doilea serial, dar telespectatorii pot viziona seria unu pe ITVX”.

Cu toate acestea, Gordon Ramsay ar fi primit și o veste bună. Al doilea sezon al emisiunii sale de la BBC One, Future Food Stars, începe joi, după prima sa difuzare de succes anul trecut.

În cursă vor intra 12 noi concurenți care speră, de asemenea, să investească în afaceri culinare, acceptând cele mai mari provocări de natură gastronomică.

Citește și Ingredientul secret pentru cea mai pufoasă omletă. Trucul genial al lui Gordon Ramsay