Cel care a învăţat-o pe Meghan Markle cum să se comporte de faţă cu Regina Elisabeta, dezamăgit profund de Ducesă. „Îngroziţi”

de: Stan Nicu
05 06. 2023

Eleva și-a dezamăgit profesorul. Cel care a învăţat-o pe Meghan Markle cum să se comporte de faţă cu Regina Elisabeta este dezamăgit profund de Ducesa de Sussex, soția prințului Harry. Care este ultimul scandal în familia regală britanică?

Meghan Markle și-a dezamăgit unul din cei mai mari susținători ai ei. „A menționat lucruri despre rasism în familia regală și…”

Profesorul de etichetă a lui Meghan Markle, cel care a învățat-o cum să se comporte în fața reginei Elisabeta, cum să bea ceaiul și multe altele, a făcut declarații incredibile despre Ducesa de Sussex şi Prințul Harry.

Bărbatul care a învățat-o pe Meghan Markle reguli de etichetă britanică la faimoasa sa ceainărie din Los Angeles a declarat că toți clienții săi sunt acum îngroziți de cei doi.

Edmund Fry, acuzații grave la adresa ducilor de Sussex

Astfel, Edmund Fry a spus, conform The Sun, că ducii de Sussex au pătat onoarea familiei regale britanice și că „majoritatea oamenilor au fost îngroziți” de modul în care și-au atacat familia lor în presă, câștigând astfel milioane de dolari.

Astfel, clienții de la Rose Tree Cottage din Pasadena, California, SUA, nu vor să mai audă de Markle Markle și Prințul Harry, pentru că aceștia sunt mari susținători ai Regelui Charles al III-lea, a anunțat Edmund Fry.

De ce sunt dezamăgiți americani

Mai exact, americanii sunt dezamăgiți de modul în care Ducele și Ducesa de Sussex au atacat familia regală britanică în specialul în interviul celebru cu Oprah Winfrey, după care în serialul lor Netflix, precum și în cartea cu memorii Spare, scrisă de prințul Harry.

Profesorul Edmund Fry spune că este dezamăgit de Meghan Markle, pe care a susținut-o câțiva ani buni după ce a întâlnit-o pentru a-i arăta cum să bea ceaiul cu regina și a deprins-o cu protocoalele regale.

Regele Charles este bine văzut

„Când a apărut chestia aia cu Netflix și interviul cu Oprah unde a menționat lucruri despre rasism în familia regală și așa mai departe, a compătimit-o. Regele Charles a făcut o mulțime de lucruri bune pentru tinerii britanici, este ecologist şi un om simplu”, a mai spus Edmund Fry, proprietarul ceainăriei încercând astfel să facă o comparație între membrii casei regale britanice şi ducii de Sussex.

Presa din SUA scrie că ducii de Sussex s-au separat

În timp ce Edmund Fry face aceste dezvăluiri, presa de peste Ocean îi dau ca și despărțiți pe Meghan Markle și prințul Harry.

Există informații conform cărora Meghan Markle l-a lăsat pe Prințul Harry acasă în timp ce ea petrece în LA trimițând mesaje disperate cerând prietenilor ei să vină petreacă cu ea. În ultima perioadă, Ducesa de Sussex a fost văzută în mod regulat fără soțul ei în Orașul Îngerilor.

Se vor calma lucrurile în familia regală britanică

Nu în ultimul rând, Edmund Fry speră că tensiunile se vor calma între Ducii de Sussex, Regele Charles și Ducele și Ducesa de Edinburgh.

„Cred că în cele din urmă totul se va întoarce și lucrurile se vor aranja. Ei își continuă viața și asta este minunat. Au făcut o sumă uriașă de bani, sper că vor putea folosi acești bani în acte de caritate, așa cum eu și soția mea Mary deschidem o școală pentru copii în Kenya”, a conchis Edmund Fry.