Cei mai infideli bărbați ai zodiacului. Nativii pe care trebuie să-i eviți dacă vrei o viață liniștită

Cei mai infideli bărbați ai zodiacului. Nativii pe care trebuie să-i eviți dacă vrei o viață liniștită
Cei mai infideli bărbați ai zodiacului.

Ferește-te de ei, dacă vrei să ai o viață amoroasă sănătoasă. Aceștia sunt nativii pe care trebuie să-i eviți dacă vrei să fii fericită în cuplu. Te vor face să te îndrăgostești de ei și, apoi, îți vor frânge inima. Cât de infideli sunt bărbații, în funcție de zodie.

Top 5 cei mai infideli bărbați ai zodiacului

Gemeni

Nu e nicio surpriză pentru nimeni faptul că nativii din zodia Gemeni se află în topul celor mai infideli bărbați ai zodiacului. Acești reprezentanți ai semnului zodiacal de aer iubesc mult, cu patimă, dar nu pot rămâne credincios unei singure domnișoare.

Bărbații din zodia Gemeni sunt extrovertiți, șarmanți și aventurieri. Adoră să fie în centrul atenției și fac tot ce le stă în putere pentru a cuceri o femeie, atunci când cineva le stârnește interesul. Cu toate acestea, nativii din Gemeni fug de responsabilități și sunt burlaci convinși.

Rac

Bărbații din zodia Rac sunt extrem de inteligenți și meticuloși atunci când vine vorba de a cuceri o domnișoară. Deși sunt familiști convinși, cei mai mulți dintre Raci se plictisesc foarte repede atuncin când sunt într-o relație și, de obicei, caută în altă parte ceea ce nu găsesc acasă.

Fecioară

Cei mai cuceritori bărbați ai zodiacului sunt, fără îndoială, nativii din zodia Fecioară. Carismatici, cu un zâmbet de milioane, modești, isteți și extrem de pedanți, bărbații Fecioară adoră să curteze domnișoarele pe care au pus ochii. Vorbim la plural, da, nu este o greșeală.

Nativii masculini din zodia Fecioară sunt vânători din natură și nu cred într-un stil de viață monogam. De aceea nu vei vedea prea mulți bărbați Fecioară însurați, la casa lor, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Săgetător

Bărbații acestui semn de foc sunt extrem de temperamentali și colerici. Nu au răbdare să cucerească o femeie și preferă aventurile de-o noapte în locul unei relații serioase, de lungă durată.

Pe de altă parte, nativii din zodia Săgetător adoră provocările și nu suportă să piardă. Sunt în stare să curteze o femeie doar pentru că au pierdut un pariu și vor să demonstreze că pot.

Capricorn

Nativii care s-au născut sub zodia Capricornului sunt extrem de geloși și posesivi cu partenera lor de viață. Cu toate acestea, bărbații acestei zodii nu au nicio problemă să-și înșele iubita, atunci când vor să se răzbune în urma unui conflict în cuplu.

Chiar dacă sunt persoane introvertite și boeme, nativii din zodia Capricorn sunt mult mai parșivi decât par la prima vedere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI