06 apr. 2023 | 16:01

Cei mai buni soți din horoscop. Zodiile care fac totul pentru persoana iubită

Diverse
Cei mai buni soți din horoscop. Zodiile care fac totul pentru persoana iubită
Astrologii au dezvăluit care sunt cei mai buni soți din horoscop. Dacă ai un astfel de bărbat acasă, nu renunța la el.

Multe reprezentante ale sexului frumos au crescut visând un cavaler în armură strălucitoare. Dacă iei în calcul să te căsătorești, trebuie neapărat să arunci măcar o privire pe ceea ce spun astrologii despre cei mai buni soți din horoscop. Căsniciile nu se destramă niciodată fără motiv, astfel încât este bine să-ți alegi cu grijă partenerul.

Cei mai buni soți din horoscop

Dacă mariajul este ceea ce îți dorești în viață, trebuie să știi totul despre cei mai dedicați bărbați din zodiac. Astrologii susțin că ei sunt cei mai buni soți dintre toți și îți recomandă să nu cauți băieți în corp de bărbat, fiindcă aceștia arată bine numai în filme. În viața reală, este destul de frustrant să interacționezi cu ei, pentru că sunt iraționali și pretențioși.

Este palpitant, pentru o vreme, să alegi astfel de persoane cu care să ai relații romantice. Pot fi chiar zodii seducătoare, însă pentru moment. Însă a petrece întreaga viață cu cineva cu o astfel de personalitate, pornind de la premisa că aceasta este dorința în momentul căsătoriei, nu este tocmai ușor, potrivit astrologilor.

Atracția fizică nu ține nici ea pentru totdeauna, cel puțin nu va mai rezista sub aceeași formă. După o vreme, începi să nu mai remarci trăsăturile fizice, ceea ce vei râvni, de fapt, fiind momentele de romantism. În cuvinte mai puține, ar trebui să spunem să nu judeci cartea după copertă.

Astrologii au realizat un top al celor mai buni parteneri de viață, în funcție de zodie, dintre care să alegi. Dacă nu ai iubit momentan, ar fi excelent să te poți înconjura de unul precum sunt ei. În cazul în care ai deja partener și te pregătești pentru căsătorie, iar bărbatul nu face parte din topul expus mai jos, ascultă-ți intuiția.

Fac totul pentru femeia iubită

1. Capricorn

Bărbații născuți în zodia Capricornului reprezintă o expunere de virtuți masculine. Este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face în viață. Sunt ideali pentru femeile care nu se supără când sunt îndrumate din când în când. Nu au intenția de a-și controla partenera sau de a le dicta, însă uneori pot fi geloși.

Sunt buni la suflet și niciodată nu consideră femeile inferioare. Din punct de vedere financiar, planifică lucrurile foarte bine, astfel încât familiile să fie mereu în siguranță. Sunt loiali și, alături de ei, nu te vei simți niciodată exclusă. Ar fi, însă, un singur dezavantaj: nu prea vor să se căsătorească, ci preferă relațiile de lungă durată fără oficializare prin act.

2. Leu

Bărbații născuți în semnul zodiacal al Leului sunt plini de umor, astfel încât nu te vei plictisi niciodată cu ei. Vei râde cu lacrimi la glumele lor. Dincolo de faptul că sunt amuzanți, sunt și apreciativi, și loiali. Uneori, însă, pot fi foarte critici. Pentru că sunt foarte sinceri, s-ar putea să ai impresia că sunt brutali.

Leii fac totul pentru femeile pe care le iubesc. Au grijă de ele precum de copii – le răsfață cu cadouri și le iau mereu în brațe. Să te căsătorești cu un astfel de bărbat e ca și cum ai câștiga la loterie.

3. Fecioară

Dacă ai un partener de viață născut în zodia Fecioară, nu-l lăsa niciodată să plece. Este un bărbat atent, blând și, mai presus de aceste aspecte, este cel mai bun prieten al tău. Când vei avea nevoie de sprijin, va fi întotdeauna acolo pentru tine. Va renunța la el pentru a te ști pe tine bine, nu este deloc orgolios.

Bărbații Fecioară sunt foarte familiști, astfel încât nu va trebui să îți faci griji privind implicarea sa în dreptul copiilor.

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Diana Șoșoacă a dat cărțile pe față. România, sub protectoratul Rusiei
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fiul Elodiei Ghinescu are o nouă identitate. Bunica lui nu l-a mai văzut de zece ani
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
O dau la pace? Kremlinul, anunț despre încheierea războiului din Ucraina
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Se SCHIMBĂ REGULILE la PENSIE! Anunțul Casei de Pensii pentru seniori
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro