Cea mai norocoasă zodie în 2020. Cât de mult succes vor avea oamenii în acest an

Care este cea mai norocoasă zodie de anul acesta?

Astrele dictează noile experiențe prin care trec zodiile. Care este cel mai norocos om în acest an? Succesul le bate la ușă aproape zilnic și în orice domeniu.

Care este cea mai norocoasă zodie din 2020?

Pentru unii din noi horoscopul este o simplă invenție, pentru alții, însă, viziunile zilnice contează. Munca și orele de studii ale astrologilor au căpătat în timp un sens foarte important. Cu toate astea, indiciile și legăturile găsite de-a lungul timpului între tipologiile diverse ale oamenilor și semnul zodiei sub care stau reprezintă un lucru important pentru oameni. Felul în care planetele se aliniază și influențează persoanele trec dincolo de coincidențe. Mark Hamilton susține că vărsătorul este cea mai fericită zodie de anul acesta, pentru că ghinionul îl părăsește definitiv.

Lucrurile îi merg ca pe roate atât în partea profesională, cât și pe partea sentimentală. Sursa citată se ocupă cu studiul a aproximativ 300 de personalități din lumea științifică, politică și sportivă. „După analize elaborate, oamenii de ştiinţă au constatat că zodia cu cel mai mare succes în viaţă este cea a Vărsătorului!”, potrivit lui Mark Hamilton. „Motivul principal ţine de caracteristicile speciale ale acestui semn zodiacal, în comparaţie cu altele. Vărsătorii sunt caracterizaţi drept „străluciţi”, cu un „simţ de inovaţie foarte dezvoltat”, dar şi cu o energie şi gândire pozitive”, se mai arată în studiu.

Care este cea mai norocoasă zodie din anul 2020?
Care este cea mai norocoasă zodie din anul 2020?

„Vă va răscoli domeniul relațiilor „

„Acest Marte în Berbec vă va răscoli domeniul relațiilor mult timp de acum încolo. Momentan, nu-l simțiți, pentru că face acel sextil cu Saturn. Relațiile vin și pleacă, partenerii apar de unde nu vă așteptați, vă grăbiți să intrați în relații, vă certați cu partenerul/a, cei care sunteți într-o relație. O să aveți senzația că toată lumea are ceva cu voi. Toți ceilalți trag de voi, de la serviciu, în relație, acasă, copii. Sunteți împărțiți în multe direcții și nu puneți mâna pe nimic palpabil. Pe moment, o să fie o stare de frustrare uimitoare și o să vă necăjiți foarte mult, însă, dacă știți că aveți de rupt o relație, folosiți-l pe Marte, dacă aveți de corectat o relație, spuneți ce vă deranjează, fără frică. Nu mai stați în chestii care vă nemulțumesc, iar în parteneriate, fiți mai curajoși!”
Astrolog DC News 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI