18 iun. 2020 | 13:28

Cea mai mare greșeală a lui Gigi Becali! Patronul FCSB este desființat

Sport
Cea mai mare greșeală a lui Gigi Becali! Patronul FCSB este desființat

Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB la sfârșitul săptămânii trecute, dar plecarea lui de la echipă încă este un subiect important în fotbalul românesc. Dumitru Dragomir consideră că Gigi Becali a greșit când i-a micșorat salariul.

Becali e desființat: „A făcut cea mai mare greșeală”

Dragomir l-a luat în vizor pe Gigi Becali și consideră că patronul roș-albaștrilor a făcut o mare eroare de strategie: „Fraţilor, îmi este tare greu să vorbesc despre o aşa mare legendă a României, iar eu cred că Gigi Becali a făcut cea mai mare greşeală că a acceptat atât de uşor demisia lui Duckadam.

Gigi şi-a tăiat ultima lui aripă care îl mai lega de Steaua ’86. Nu aveai sub nicio formă voie să îl pierzi pe Helmuth Duckadam. Ce te mai leagă acum de Steaua? Numele nu îl ai în acte, nu joci din 2014 în Ghencea, o să ai probleme să joci acolo şi când o să fie gata stadionul, şi acum l-ai pierdut şi pe Duckadam. Gigi Becali a făcut o mare, o foarte mare prostie”.

Duckadam este criticat: „Foamea și sărăcia te împing la compromisuri”

Fostul mare portar al Stelei care a câștigat Liga Campionilor era președinte de imagine la FCSB și câștiga 2.000 de euro până la debutul crizei sanitare. Apoi, Gigi Becali a decis să-i micșoreze salariul la 2.000 de lei, sumă considerată prea mică de Duckadam.

Dumitru Dragomir l-a criticat pe Duckadam după ce a aflat de demisie: „Îmi pare tare rău că trebuie să spun lucrurilor pe nume. Dar foamea şi sărăcia te împing să faci atâtea compromisuri, iar Helmuth a făcut prea multe compromisuri în aceşti zece ani. S-a certat cu foarte mulţi colegi de generaţie şi şi-a pus în cap suporterii de la Peluza Sud. A fost făcut sclavul lui Gigi de unii şi alţii, şi-a închis multe uşi ca să îl apere pe Becali!

Dar, nu veni acum să te vaiţi că nu ai niciun cuvânt de spus la echipă, că nu eşti băgat în seamă. Ştiai de la început că te duci doar de decor la ei. Dacă te-ai mulţumit cu un salariu bun la început, uite că acest salariu nu s-a putut să-l mai iei fiindcă pandemia asta ne-a lovit pe toţi şi fiecare patron caută să îşi ţină cât mai bine pe picioare afacerea. Era clar de la început că nu poţi să iei bani de la un patron şi să te duci pe la televizor să îi mai şi critici pe unii jucători din echipă. Era limpede că o să îi deranjezi pe unii antrenori de la FCSB, iar aceştia nu îţi vor mai permite să iei contact cu ei.

Helmuth a acceptat toate aceste lucruri doar că a avut nevoie de bani ca să îşi întreţină familia. Foamea te împinge să faci şi compromisuri. Ăsta este adevărul, iar Helmuth să nu uite că Gigi Becali l-a ajutat enorm, atunci când alţii i-au întors spatele. Duckadam a avut mari probleme de sănătate cu umărul şi a trebuit să se opereze de urgenţă. Îmi pare rău că am spus aceste lucruri, dar asta e părerea mea”, a spus fostul președinte LPF pentru prosport.ro.

 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro