Cea mai mare frică a Iuliei Albu. Ce a dezvăluit vedeta Antenei 1: ‘Mi se pare groaznic’

Cea mai mare frică a Iuliei Albu. Ce a dezvăluit vedeta Antenei 1: ‘Mi se pare groaznic’
Cea mai mare frica a Iuliei Albu. Ce a dezvaluit vedeta Antenei 1 Mi se pare groaznic

Creatoarea de modă Iulia Albu este cunoscută de către publicul român pentru stilul ei vestimentar inedit. Nu de puține ori, vedeta a stârnit controverse cu aparițiile sale pe străzile din București sau în metrou. Șatena a ținut ascuns până acum un detaliu surprinzător despre ea. Are o fobie care nu-i dă pace deloc.

Care sunt cele mai mari frici ale Iuliei Albu

Oriunde merge, fosta soție a lui Mihai Albu face senzație. Dacă la TV apare cât mai aranjată și fardată, în viața de zi cu zi, Iulia urăște să facă anumite lucruri. Care sunt cele mai mari frici ale designerului român. Te-ai fi așteptat la asta?

În diferitele sale apariții la TV, Iulia Albu a criticat dur numeroase dive din showbiz-ul românesc pentru combinațiile vestimentare proaste. Fosta soție a lui Mihai Albu dă dovadă de fiecare dată că este pricepută în modă. Însă, când vine vorba de viața personală a creatoarei de modă, puțină lume știe de ce se teme cel mai tare Iulia Albu. Ce se întâmplă atunci când vede soarele sau pinguini.

Iulia Albu a vorbit deschis despre fricile sale cele mai mari. Cel mai tare se teme de soare și de pinguini. Invitată în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, vedeta a dezvăluit detalii interesante despre lucrurile care îi provoacă frici. Aceasta a povestit că nu-i place soarele și că nu a suportat niciodată să se bronzeze. Dacă mai toate divele stau la rând la salonul de bronzat sau fug în vacanțe, ca să se bronzeze, ei bine, Iulia Albu evită soarele.

Creatoarea de modă nu iubește o specie de păsări

Creatoarea de modă Iulia Albu nu iubește deloc pinguinii, o specie de păsări de care se teme foarte tare. Potrivit șatenei, pinguinii sunt oribili. Dezvăluirile juratei de la Spash! Vedete la apă au fost făcute la „Xtra Night Show”, emisiunea prezentată de Dan Capatos.

Fosta soție a lui Mihai Albu este o persoană asumată, care nu ezită să spună ce o îngrozește cel mai tare în viață. În timp ce unele persoane au frică de păianjeni sau reptile, creatoarea de modă se teme de soare. Urăște cu toată ființa să se bronzeze.

„Nu mi-e frică, dar nu îmi place soarele. Nu îmi place să mă bronzez”, a precizat Iulia Albu la Antena Stars.

Ce spune despre pinguini

Cât despre pinguini, jurata Splash! Vedete la Apă a declarat că îi consideră „oribili și groaznici”. Atât de mare este frica de aceste păsări încât nici măcar nu a vrut să priveacă o imagine cu un pinguin, afișată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”.

„Mi-e frică de pinguini, nu îmi plac. Toți oamenii au câte o problemă, eu o am pe aceasta. Sunt oribili, sunt groaznici. Nu pot să zboare, nu pot să meargă, pot doar să înoate. Nu am interacționat cu niciun pinguin, dar nici nu vreau. Sunt anumite lucruri pe care nu vreau să le încerc în viața asta”, a dezvăluit vedeta Antenei 1.

Urmăriți Playtech.ro și pe