Cea mai grea iluzie optică pentru weekend. Câte monede poți găsi în 6 secunde?

de: Ștefan R. Apostol
09 08. 2024

După o săptămână plină, parcă ai avea nevoie de o distracție. Așa că ne-am gândit să-ți propunem noi una. Deși este considerată cea mai grea iluzie optică pentru weekend, cu puțină răbdare ai toate șansels să-i dai de cap. Tot ce ai de făcut este să vezi câte monede poți găsi în 6 secunde. Baftă!

Poți rezolva cea mai grea iluzie optică pentru weekend?

Pentru acest final de săptămână îți propune un test în care trebuie să îți folosești facultățile mentale și să gândești imaginativ.

Unul dintre cele mai provocatoare teste de inteligenţă apărute recent pe social media este și ceea ce îți propunem astăzi, anume cea mai grea iluzie optică pentru weekend.

Înainte de a trece la enunțul acestui test, mai trebuie menționat că, pe lângă creșterea abilităților cognitive, testele de inteligență sporesc și capacitatea de atenție susținută.

Rezolvând genul acesta de provocări, mintea ta este antrenată să rezolve probleme și să gândească creativ.

Câte monede poți găsi în 6 secunde?

În acest test de inteligență, poți vedea un număr de rațe, iar provocarea este să găsești toate monedele ascunse în timpul acordat. Ca de obicei, există un cronometru setat, iar tu ai la dispoziție 6 secunde pentru a găsi monedele.

Este momentul să te concentrezi, și să-ți activezi taote abilitățile, pentru a descoperi în doar 6 secunde toate monedele ascunse în marea de rățuște.

Dacă ai reușit să le găsești pe toate felicitări, dar dacă cumva nu le-ai observat, nu te îngrijora, soluția este chiar mai jos.

Avem soluția la cea mai grea iluzie optică pentru weekend

În acest test de inteligență, a trebuit să descoperi toate monedele în 6 secunde. Putem să-ți spunem că soluția scoate în evidență faptul că sunt 5 monede ascunse printre rățuștele galbene.

Suntem convinși că simpaticele păsări au făcut dificilă identificarea lor la prima vedere, dar pentru cei care au reușit este o adevărată victorie. Dar, în cazul în care nu i-ai dat de cap, nu este nicio problemă, există și alte oportunițăți.

Spre exemplu, dacă vrei, poți rezolva cel mai simplu test de inteligență. Nu ai prea multe de făcut în acest caz. Va trebui doar să muți un băț de chibrit pentru a vea ecuația corectă, aferentă rezultatului. Mai ușor de-atât nu se poate, nu-i așa?

Până la urmă aceste teste sunt cel mai bun mod de a ne îmbunătăți capacitatea de observație. De asemenea, ne vor ajuta să ne îmbunătățim capacitatea de concentrare. Așa că orice lucru de acest gen nu ne face rău, ci bine.