Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume, mesaj special într-un moment delicat. „Nici nu știu de unde să încep” – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
07 03. 2023

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume trece prin momente foarte grele. Ana Maria Markovic s-a accidentat la genunchi în timpul unui meci și le-a dezvăluit fanilor că va trebui să stea departe de teren mai multe luni.

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume va lipsi de pe teren câteva luni

Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume are probleme serioase de sănătate. S-a accidentat în meciul în care Grasshopper a fost învinsă cu 3-1 la Zurich, în campionatul feminin de fotbal din Elveția, și va trebui să spună „adio” sportului ei favorit pentru o perioadă foarte lungă.

Ana Maria Markovic a postat câteva imagini cu momentul în care medicii din echipa ei au intrat pe teren și i-au acordat îngrijiri medicale. Totul a fost în zadar. Jucătoarea croată de 23 de ani nu a mai putut să continue și a părăsit terenul plângând, iar veștile sunt destul de sumbre.

Sportiva a transmis un mesaj pe rețele sociale și le-a transmis celor 2,4 milioane de urmăritori de pe Instagram că nu va mai putea să joace fotbal câteva luni bune.

„Nu știu de unde să încep… Din păcate, am suferit o accidentare la ultimul meci și acum trebuie să-mi iau la revedere de la fotbal pentru o perioadă lungă de timp. Mă doare atât de mult și încă nu pot să cred”, a transmis jucătoarea de fotbal, potrivit jurnaliștilor de la The Sun.

Ana Maria Markovic le-a promis fanilor că nu se va lăsa învinsă de această accidentare. A primit o multe de mesaje de încurajare de la colegele din echipă, dar și de la suporteri.

„Toți cei care mă cunosc știu că am o personalitate foarte puternică și că voi reveni și mai puternică… Vă mulțumesc tuturor pentru susținere… Voi avea nevoie de ea în următoarele luni chiar mai mult”, a mai spus Markovic.

Pentru jucătoarea croată această accidentare reprezintă o dublă lovitură. Era într-un moment foarte bun și mai multe echipe din Anglia își doreau să o transfere.

Sursa Foto: Facebook & Instagram