Cea mai delicioasă mâncare din lume. Experții au decis care sunt top 5 mâncăruri delicioase

Cea mai delicioasă mâncare din lume. Experții au decis care sunt top 5 mâncăruri delicioase
Cea mai delicioasă mâncare din lume. Experții au decis care sunt top 5 mâncăruri delicioase

Oare care este cea mai bună mâncare din lume? Este cu adevărat o întrebare foarte dificilă, la care mulți experți consultanți CNN Travel au încercat să răspundă.

Care este cea mai delicioasă mâncare din lume

Astfel, vă spunem că massaman curry ocupă locul întâi și este un fel de mâncare thailandez, însă, culmea, originar din Persia, care ar fi fost adus în această zonă în secolul al XVII-lea. Acest fel de mâncare se găteșre, în principal, cu carne de pui, dar și cu carne de vită, porc etc, și bineînțeles, curry. Diferența ar consta în condimentele folosite la pasta de curry care fac massaman curry un fel de mâncare cu adevărat delicios.

Pizza napoletană, un deliciu

Pizza napoletană este iarăși un deliciu pe care cel mai probabil că mulți l-au gustat deja. Este într-adevăr cea mai bună pizza din lume. Această pizza originală napoletană se bazează pe simplitate, se gătește doar în cuptoare cu lemne și se folosește în prepararea ei sare de mare, făină de grâu de calitate superioară, trei tipuri de roșii proaspete, iar aluatul este rulat manual. Astfel că ingredientele de bază sunt: aluat, roșii, ulei de măsline, sare și busuioc, nici măcar nu conține brânză.

De asemenea, ciocolata mexicană este o bunătate de te lingi pe degete, spun tot experții care susțin că ciocolata în sine a fost inventată pe teritoriul Mexicului de astăzi de către mayași, care o consumau sub formă lichidă.
În fine, topul celor cinci cele mai gustoase mâncăruri din lume este completat de Sushi din Japonia și Rața de Peking din China.

Ingrediente sushi: 500g orez pentru sushi, o punga foi nori, un castravete un morcov, surimi, file de somon proaspat, brânză topită, pasta wasabi, ½ cana otet de orez (125ml), o lingura ulei, 3 linguri de zahăr, cca 800ml apă, sos de soia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI