Ce veste a primit Anamaria Prodan despre emisiunea pe care o va prezenta la PRO TV. Gospodar fără Pereche, amânată

Ce veste a primit Anamaria Prodan despre emisiunea pe care o va prezenta la PRO TV. Gospodar fără Pereche, amânată
Emisiunea Gospodar fără Pereche, prezentată de Anamaria Prodan, a fost amânată

Reprezentanții postului de telviziune Pro TV au anunțat-o pe Anamaria Prodan că emisiunea Gospodar fără Pereche, a cărei gazdă este, a fost amânată. Prima ediție a show-ului fusese programată inițial pe 12 septembrie, de la ora 21:30, dar a fost mutată pe 14 septembrie, de la ora 20:00.

Emisiunea Gospodar fără Pereche, prezentată de Anamaria Prodan, a fost amânată

Anamaria Prodan este prezentatoarea emisiunii Gospodar fără Pereche, difuzată de Pro TV. Prima ediție a noului sezn a fost progamată pentru data de 12 septembrie, de la ora 21:30. Reprezentanții postului de televiziune și-au făcut mai bine calculele și în cele din urmă au decis să o anunțe pe vedetă că primul episod al show-ului va fi amânat. Acesta a fost mutat pe 14 septembrie, de la ora 20:00.

Gospodar fără pereche este un reality show ce are la bază viața la țară a unor fermieri care nu ar renunța pentru nimic în lume la traiul liber în natură, la tradiții, la munca la câmp și la toate activitățile cu care sunt obișnuiți. Anamaria Prodan este cea care îi ajută să își găsească jumătatea din rândul femeilor care caută liniștea de la țară în compania unor gospodari de treabă. Emisiunea a avut priză la public și s-a clasat bine în topul udiențelor.
Nu doar emisiunea Gospodar fără Pereche a fost amânată. Un alt show care nu mai începe la data stabilită inițial este Șef sub acoperire. Premiera va avea loc pe data de 12 septembrie, de la ora 21:30, deși fusese programată pentru 19 septembrie. Show-ul este realizat după formatul internațional Undercover Boss, lansat în Marea Britanie în anul 2009 și difuzat până în prezent în 19 țări, între care Statele Unite ale Americii, Polonia, Australia, Franța și Germania.
În fiecare săptămână va fi introdus câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe slujbe în propria companie, în fiecare departament urmând să aibă câte un mentor dintre angajații săi.