31 oct. 2022 | 13:59

Ce va face Anamaria Prodan alături de mama lui Elon Musk, în România. Toate detaliile întâlnirii dintre cele două: „Sunt mândră”

Monden
Ce va face Anamaria Prodan alături de mama lui Elon Musk, în România. Toate detaliile întâlnirii dintre cele două: „Sunt mândră”
Ce va face Anamaria Prodan alături de mama lui Elon Musk, în România

Numele celebrului afacerist va fi din nou legat de țara noastră, peste doar câteva luni, când cea mai importantă femeie din viața lui va ajunge în România. S-a aflat ce va face mama lui Elon Musk alături de nimeni alta decât Anamaria Prodan. Impresara a vorbit recent despre întâlnirea pe care o va avea cu Maye Musk.

Anamaria Prodan, alături de mama lui Elon Musk

După petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, numele lui Elon Musk urmează să fie din nou legat de țara noastră, peste doar câteva luni.

Detalii neașteptate de la evenimentul programat pentru luna ianuarie a anului viitor au fost dezvăluite recent de nimeni alta decât Anamaria Prodan. Impresara a anunțat că va avea ocazia să apară alături de mama lui Elon Musk cu ocazia lansării cărții „O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes”, ce va avea loc la Sala Palatului din București.

„Maye Musk va veni pentru prima oara in Romania. Un eveniment unic in care va povesti cum e sa cresti trei copii singura, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei. Asemănările dintre mine și MAYE sunt uluitoare și ma rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele sa calce pe urmele copiilor domniei sale !

Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care l consider parte din Familia mea ,omul care a adus in Romania cei mai puternici oameni ai Planetei! Pe data de 26 Ianuarie la Sala Palatului sunt mândra sa stau alături de aceasta femeie puternica și sa vorbim in fata femeilor din Romania despre demnitate , mândrie , succes, educație și munca împinsă la extrem fata de copii și familie și fata de VIAȚA”, a scris Anamaria Prodan, pe o platformă de social media.

Afaceristul a preluat, oficial, Twitter

La sfârșitul săptămânii trecute, Elon Musk a preluat controlul asupra Twitter, după finalizarea tranzacției de 44 de miliarde de dolari.

Potrivit unor surse de la Washington, Musk i-a demis deja pe şeful Parag Agrawal şi alţi doi directori, directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde.

Dacă achiziția Twitter nu ar fi fost încheiată până vineri, 28 octombrie, afaceristul ar fi fost chemat în instanță în luna noiembrie.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro