Ce urmează pentru zodii după Mercur retrograd. Nativii care își revin după o perioadă dificilă

Ce urmează pentru zodii după Mercur retrograd. Nativii care își revin după o perioadă dificilă
Ce urmează pentru zodii după mercur Retrograd?

Specialiștii au adus în prim-plan noi detalii despre cele 12 zodii ale horoscopului. Nativii urmează să-și revină după o perioadă foarte dificilă pe care credeau că nu o vor mai depăși. Ce se întâmplă acum cu zodiile după Mercur retrograd? Ceva deosebit se întâmplă cu cei care sunt născuți sub semne de apă. Iată dacă e vorba despre evenimente fericite în special pentru tine!

Previziuni pentru zodii după Mercur retrograd

Scăpăm de Mercur după data de 23 iunie. Mercur iese dintr-o fază lungă la doar trei zile după ce Jupiter va avea o mișcare în retrograd. Reluarea mersului direct în Gemeni aduce iar stabilitate pentru cele 12 zodii acolo unde există haos și perspective inedite pentru viitor.

Pentru zodiile de pământ urmează marele succes pentru care trebuie să se pregătească. Fecioarele vor ajunge la credința că trebuie să fie mai rezervate decât de obicei. Ele închid într-un final un capitol important care au legătură cu imaginea lor publică.

Taurii și Capricornii sunt pe val din punct de vedere profesional, iar meritele le sunt recunoscute în cele din urmă precum și-au dorit și cum merită de altfel. Eforturile lor sunt răsplătite cu bani frumoși, iar munca istovitoare depusă își găsește răsplata.

Zodiile: Gemeni, Vărsător și Balanță urmează să încheie și ele niște capitole foarte complicate din viața lor, iar cei dintâi sunt puși în fața unor evenimente pe care trebuie să le gestioneze cu o mare atenție. Vărsătorii fac eforturi pentru a se integra în noi cercuri sociale și au parte numai de câștiguri pe toate planurile.

Balanțele se redresează și ele și au parte și de sprijin din partea celor dragi în cadrul unor proiecte personale unde vor trebui să facă investiții serioase. Zodiile: Săgetător, Leu și Berbec recunosc faptul că au făcut greșeli serioase și dau dovadă că au învățat multe lucruri în urma tranzitului retrograd al lui Mercur.

Ce se întâmplă cu Săgetorii?

Săgetătorii încep relații noi și totul pare că se aranjează armonios în viața lor chiar pe toate planurile. Berbecii se simt capabili de fapte extraordinare. Leii au o perioadă bună din punct de vedere sentimental, iar Racii, Peștii și Scorpionii trag și ei niște învățături în urma lui Mercur retrograd.

Racii călătoresc și se bucură de iubire. Peștii fac schimbări mari de câteva luni încoace și Scorpionii se simt bine în mediul în care locuiesc sau muncesc. Cei din urmă simt nevoia unui restart în viața lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI