Ce trebuie să faci în fiecare dimineață pentru a slăbi. Trucul numărul 2 e cel mai simplu
Care sunt obiceiurile de dimineață care te ajută să slăbești? Iată câteva trucuri pentru cei care simt nevoia să dea câteva kilograme jos și să-și schimbe stilul de viață! Trucurile sunt foarte simple.
Cum să slăbești ușor? Trucuri pentru dimineață
Mulți oameni și-au propus ca în timpul pe care îl consumă exclusiv acasă din cauza crizei sanitare să-și dea un restart. Câțiva vor să se schimbe pe plan spiritual, alții vor să umble la imagine.
Cel mai ușor pentru cei din categoria a doua este să înceapă chiar de la prima masă a zilei. Există obiceiuri care te ajută să dai jos kilogramele. E necesar ca imediat cum te trezești să bei un pahar de apă, lucru care te va ajuta și să ai un tranzit mult mai bun, dar și să „trezești” organismul.
Cel mai bun moment să te cântărești e dimineața, după ce mergi la toaletă, pentru că numărul kilogramelor de atunci e cel fidel realității, astfel nu vei fii indusă în eroare. Alte trucuri sunt legate și de masa cea mai importantă a zilei, care trebuie să fie bogat în proteine. De asemenea, e indicat să faci puțină mișcare înainte de a mânca. Un alt obicei important e să îți bei cafeaua fără frișcă, fără zahăr sau alte siropuri și creme dulci.
Cum arată micul dejun perfect?
„Sunt obiceiuri care duc la o alimentație nesănătoasă și un aport caloric ridicat încă de la primele ore ale dimineții. Nu mai spun de acumularea unor substanțe, aditivii alimentari. De aceea, ar trebui să ne configurăm tot ce înseamnă micul dejun – nu spune nimeni să nu consumăm cereale, însă putem alege un tip sănătos de cereale sau putem să consumăm alimente care sunt deja stabilite ca sănătoase.
Avem opțiunea de iaurt, avem ouăle, avem într-adevăr pâine, care poate să fie albă, dacă e mai puțină ca și cantitate sau poate să fie o pâine integrală, o pâine de secară, sau diverse alte tipuri de pâine, tehnologia de panificație ne ajută în ziua de azi. Important e ca micul dejun să fie consumat cu măsură, să nu încercăm să aducem o cantitate foarte mare, o să fie mai greu digerabil și o să ne dea o stare de… să-i spunem lene, pentru că digestia fiind mai lentă, nici starea noastră nu va fi foarte bună. O cantitate mică și variată o să ducă la o stare de spirit bună, o să aducă energie și digestia o să fie bună”
Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice (Sursa: digi24.ro)