Ce trebuie să facă cei care vor să îl întâlnească pe Vladimir Putin. Imaginile care i-au uimit pe ruși

Ce trebuie să facă cei care vor să îl întâlnească pe Vladimir Putin. Imaginile care i-au uimit pe ruși
Ce trebuie să facă oamenii care vor să-l întâlnească pe Vladimir Putin?

„Ritual” special pentru cei care vor să-l întâlnească pe președintele Rusiei. Ce trebuie să facă cei care doresc să-l vadă pe Vladimir Putin? Rușii sunt uimiți de măsurile de protecție.

Măsuri de protecție speciale pentru cei care vor să-l întâlnească pe Putin

Președintele Rusiei ia foarte în serios amenințarea pandemiei, așa că a impus măsuri speciale și extrem de stricte pentru a se proteja de virusul care a făcut deja milioane de victime la nivel mondial. Cei care îl vizitează în această perioadă trebuie să se pregătească pentru un „ritual” cum nu au mai văzut, notează theuardian.com.

„Ritual” special pentru cei care vor să-l întâlnească pe Vladimir Putin. Oamenii sunt pulverizați cu un spray dezinfectant puternic

Oamenii care trebuie să ia contact cu președintele Rusiei trebuie să treacă printr-un tunel instalat la reședința oficială a acestuia, aflată în Moscova, loc unde își primește vizitatorii. Tunelul care dezinfecteză pe toată lumea este fabricat de o companie rusească special pentru liderul din Kremlin. Un filmuleț video publicat de către știri RIA a arătat cum funcționează mai exact și cum sunt pulverizați din tavan și dintr-o parte oamenii care trec prin el.

Care este situația din Rusia?

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a declarat în luna aprilie a anului curent că toți cei care urmează să ia contact cu președintele rus sunt testați în prealabil pentru coronavirus. O lună mai târziu, însuși Dimitri Peskov a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Amintim că au fost confirmate până la momentul actual peste 500.000 de persoane infectate pe teritoriul Rusiei, din care peste 7.000 de cetățeni au murit în urma infecției. Din păcate, situația nu este limpede, pentru că inclusiv numeroși medici din Rusia au pus sub semnul întrebării datele oficiale oferite de autorități în timpul pandemiei de coronavirus.

  • Statistica din ultimele 24 de ore din Rusia – 194 de decese din cauza COVID-19.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI