13 mart. 2022 | 15:35

Ce țări ar mai putea ataca Vladimir Putin. Omul care i-a întors spatele rupe tăcerea: „Sunt potențiale ținte”

News
Ce țări ar mai putea ataca Vladimir Putin. Omul care i-a întors spatele rupe tăcerea: „Sunt potențiale ținte”
Ce tari ar mai putea ataca Rusia

Milioane de ucraineni și-au părăsit țara, după ce Rusia a invadat Ucraina, la ordinele președintelui Vladimir Putin, în ziua de joi, 24 februarie. Unul dintre cunoscuții liderului de la Kremlin face dezvăluiri șocante. Care sunt țările pe care președintele rus le-ar putea ataca, pe viitor.

Ce state ar mai putea ataca Rusia, după Ucraina

În data de 22 februarie, în timp ce sute de oameni au ieșit pe străzile din orașul ucrainean Mariupol, pentru a protesta împotriva abordării Rusiei, Rinat Akhmetov, unul dintre cei mai bogați afaceriști ai Ucrainei și-a reafirmat loialitatea față de națiunea și guvernul său.

Patronul clubului sportiv Șahtior Donețk a anunțat că va continua să facă investiții în afacerile și în țara sa „indiferent cu ce scenarii îngrozitoare ne confruntăm”. 

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, Akhmetov a condamnat acțiunile lui Vladimir Putin, ucraineanul fiind un cunoscut apropiat de-ai liderului de la Moscova.

Într-un interviu acordat celor de la Forbes, Rinat Akhmetov a declarat că Rusia ar putea ataca și alte țări democratice, după invazia Ucrainei.

„Acest război va depăși granițele Ucrainei, Putin va ataca Europa și SUA?”, a fost întrebarea primită de miliardarul ucrainean.

Patronul de la Șahtior Donețk a explicat ce ar presupune o victorie a Ucrainei în războiul cu Rusia:

„Putin țintește țări democratice, liber și independente. Așadar, toate statele libere sunt potențiale ținte. Dacă Ucraina nu va reuși să-l oprească, nimeni nu știe cine va urma.

O victorie a Ucrainei ar presupune încetarea totală a focurilor, retragerea completă a trupelor rusești din Ucraina și recunoașterea internațională a granițelor Ucrainei. Asta ar trebuie să includă Crimea și Donbas”, a declarat miliardarul ucrainean Rinan Akhmetov pentru revista Forbes.

Ce avere are patronul de la Șahtior Donețk

Cu doar două zile înainte ca Vladimir Putin să declanșeze război împotriva Ucrainei, afaceristul s-a pregătit din timp pentru o posibilă invazie:

„Am instruit deja fundația mea să ajute la evacuare, medicamente și tot ce este necesar, dacă este nevoie. Vom face totul pentru a preveni un dezastru umanitar”, a spus el cu două zile înainte de invazia Rusiei.”, a completat el pentru sursa citată.

De când Rusia a invadat Ucraina, averea lui Rinat Akhmetov a scăzut de la aproape 14 miliarde de dolari la mai puțin de 6 miliarde de dolari în doar două săptămâni.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro