Ce surprize pregătește Nasrin Ameri la nunta sa. Vedeta Antena Stars îi răsfață pe nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
12 08. 2021

Nasrin Ameri, sexy-prezentatoarea emisiunii ”Star Matinal” (Antena Stars), se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cununia civilă. Evenimentul emoționant va avea loc duminică, la un cochet complex de evenimente din Tâncăbești. Reporterii Impact au aflat detalii despre petrecere, despre meniul cu care își vor răsfăța invitații. Inclusiv pe celebrii lor nași, Valentina Pelinel și Cristi Borcea, dar și despre programul artistic.

Nasrin Ameri, vedeta Antena Stars, se cunună civil duminică. Totul despre petrecerea de la Tâncăbești

Nasrin Ameri și iubitul ei își unesc destinele duminică, într-un cadru romantic, sub cerul liber, la un complex din Tâncăbești. Aici au fost invitați doar rudele și prietenii apropiați. Viitorii soți au organizat un barbeque-party, așa că pe masă vor fi bunătăți pentru toate gusturile:

”Invitații vor fi răsfățați cu foie gras cu smochine proaspete și dulceață de mango, gustări italienești, prosciutto, bresaola, pecorino, salate caprese cu cherry.

Voi fi și berbecuți la proțap, pe lângă alte produse de grătar”, ne-au declarat apropiații lor, în exclusivitate pentru impact.ro

Tonic Band și de Dj-ul Arando Marquez, responsabili cu voia-bună

Reporterii impact.ro au aflat și care sunt artiștii responsabili cu voia-bună, dar și ce ținute vor purta îndrăgostiții, în această emoționantă zi:

”Muzica live va fi asigurată de Tonic Band și de Dj-ul Arando Marquez. Rochia lui Nasrin este atipică, albă, iar soțul ei va purta un costum realizat de Alberto Dobre. După petrecere, ei vor pleca într-o scurtă vacanță. Și-ar fi dorit să ajungă în Portugalia, însă, în cele din urmă, au optat pentru Italia.

Iar nunta va avea loc anul viitor, ar fi dorit în vara aceasta, dar era prea riscant, din cauza pandemiei”, ne-au mai declarat aceleași surse.

Nasrin a anunțat, în urmă cu câteva luni, că se va cununa civil:

”În funcţie de regulile privind pandemia, voi decide în câteva zile dacă voi spune marele ”DA!” vara aceasta.

Aştept vacanţa cu nerăbdare pentru a călători şi, bineînţeles, un nou sezon estival Star Matinal”.

Cum a fost cerută de soție Nasrin Ameri, vedeta Antena Stars

Iubitul vedetei Antena Stars i-a cerut ajutorul lui Andrei Ștefănescu, pentru momentul cererii în căsătorie. Momentul emoționant a avut loc acum trei ani, într-un cadru romantic, cu flori, inel și lacrimi de bucurie:

”Nu înţelegeam de ce trebuie să facem poze în frig, mi s-a rupt și rochia. Habar nu aveam că o să fiu cerută. Când m-am pus cu tine (n.r. Andrei Ştefănescu) pe bancă, am auzit melodia noastră şi atunci mi-am dat seama.

Îmi place ca momentele importante să le împărtăşesc cu apropiaţii. Eu i-am spus că la cererea în căsătorie vreau să fie familia şi prietenii. Vă mulţumesc. Foarte emoționant”, a menționat atunci Nasrin Ameri.