Ce surpriză a primit Culiță Sterp de la Survivor România 2021. A plâns chiar de Paște

Culiță Sterp a primit un mesaj aparte de acasă, mai cu seamă că anul acesta emoțiile sunt mai mari datorită viitorului membru al familiei. Faimosul a început imediat să plângă. Ce l-a așteptat în ziua în care tabăra roșie s-a bucurat de premiul câștigat în ediția de duminică?

Survivor România 2021: Culiță Sterp a început să plângă imediat cum a văzut asta. Ce surpriză a primit?

Faimoșii au primit un cadou aparte. Aceștia au câștigat jocul de comunicare, iar recent s-au și bucurat de lucrul pentru care s-au străduit să dea tot ce au avut mai bun pe teren. Cunoscutul cântăreț s-a emoționat imediat cum i-a venit rândul și i-a văzut pe ecran pe mama Geta, Iancu Sterp și pe Daniela Iliescu.

Concurenții Survivor România au primit pe lângă mesaje audio de la familii și o masă tradițională de Paște. Desigur că cele mai importante au fost încurajările de care au mare nevoie pentru a rezista în continuare în competiție.

Surorile artistului, cumnatul său, fratele cel mic, mama și partenera sa s-au strâns în jurul unei mese pentru a-i aduce aminte celui din tabăra roșie că trebuie să fie puternic și să răzbească până la capăt:

„Hristos a Înviat, Culiță! Te așteptăm să mănânci cozonac. Ne e dor de tine. Să vii cu trofeul acasă, să nu-mi faci figura ca Iancu”, i-a spus mama Geta. „Te așteptăm acasă, campionule. Tu ești un un campion pentru noi”, i-a transmis Iancu Sterp fratelui său.

„Te rog să nu plângi când …”

Bărbatul și-a dat frâu liber emoțiilor când Daniela Iliescu i-a spus că abia îl așteaptă acasă pentru a se bucura de copilașul lor ce mai are foarte puțin până să vină pe lume: „Îți ducem dorul de când ai plecat, când ajungi acasă vom fi trei. Te rog să nu plângi când ne vezi, te iubim. Am un ou cu surprize pentru ține. Te așteptăm acasă”, i-a spus Daniela Iliescu lui Culiță Sterp.

„Am încercat să mă abțin să nu bocesc că dățile trecute. O să–l iau ca pe un lucru bun, deși a aprins mai tare dorul în mine. M-a motivat foarte mult și mă bucur că sunt bine și se gândesc la mine, pentru că și eu mă gândesc la ei în fiecare zi. Am cea mai frumoasă familie de pe planetă, cea mai frumoasă nevastă, cele mai frumoase surori, cel mai frumos frate, cele mai bune persoane din lume. Îmi e dor de ei. Trebuie să apreciem ce avem acasă, familia e cel mai important lucru”
Culiță Sterp

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI