Ce ‘super-puteri’ au zodiile de la Univers, date încă din momentul nașterii. Află care este a ta

Ce ‘super-puteri’ au zodiile de la Univers, date încă din momentul nașterii. Află care este a ta
Ce puteri au zodiile, de fapt

Mulți nativi sunt înzestrați cu anumite calități care îi fac să reușească să depășească orice provocare din viața lor. Zodiile au primit câte o super-putere din partea Universului, așa că nu este de mirare că mulți oameni reușesc să dea lovitura în viața profesională sau pe plan amoros.

Berbec

Berbecii sunt guvernați de Marte, stăpânul războiului, acesta fiind unul dintre cei mai puternici zei din panteonul roman. Nativii pot să inspire oamenii, să le deschidă calea și să îi facă să fie curajoși. Ei sunt îndrăzneți și aprind focul în inimile persoanelor din jur.

Taur

Cei guvernați de acest semn sunt reprezentați de senzuala Venus, așa că sunt înzestrați cu mult farmec. Frumusețea îi recomandă, așa că o mulțime de oameni le cad la picioare. Aceștia pot să cucerească lumea prin carismă, calitățile lor fiind unele râvnite de multe persoane.

Gemeni

Gemenii sunt protejați de Mercur, mesagerul care poate să călătorească în diferite lumi. Ei au o minte supranaturală și sunt dotați cu o forță de a pătrunde chiar și în cele mai profunde unghere ale minții celor din jur, dar și ale psihicului propriu. Nativii sunt extrem de inteligenți.

Rac

Racii se bucură de o intuiție mistică, ținând cont că sunt conduși de Lună. Nativii sunt dotați cu o empatie ieșită din comun, fiind sensibili la nevoile celor din jur. Aceștia reușesc să aline sufletele, așa că mulți oameni își doresc să rămână în preajma lor.

Leu

Cei aflați sub acest semn zodiacal sunt guvernați de Soare, fiind autentici și fermecători. Mulți oameni sunt atrași de generozitatea de care dau dovadă acești nativi, dar și de faptul că ei reușesc să lumineze viața oricui. Leii au o poftă de viață contagioasă, potrivit divahair.ro.

Fecioara

Mercur îi reprezintă pe acești nativi care sunt în căutarea perfecțiunii. Fecioarele sunt conectate la o sursă divină, așa că se bucură de puteri vindecătoare. Mulți oameni se încred în persoanele guvernate de acest semn, chiar dacă simțul critic pe care îl au este, de multe ori, exagerat.

Balanța

Balanțele își trag puterile de la Venus, fiind sociabile, fermecătoare și curioase, ca un magnet pentru cei din jur. Persoanele care sunt născute sub semnul Balanței experimentează frumusețea într-o perspectivă mentală, reflectând lumea din jur, asemenea unei oglinzi.

Scorpion

Scorpionii sunt conectați cu o putere divină, fiind conduși de Pluto. Nativii au o minte impenetrabilă și reușesc să citească imediat persoanele noi pe care le cunosc. Ei sunt dotați cu intensitate emoțională, dezvoltând diferite obsesii de-a lungul timpului. Aceștia pot produce lumină sau întuneric, după caz.

Săgetător

Nativii sunt guvernați de Jupiter, o planetă care reprezintă abundeța, expansiunea și vindecarea. Ei sunt extrem de curioși și adoră să plece într-o nouă aventură de câte ori au ocazia. Aceștia sunt dotați cu un optimism debordant, așa că mulți sunt fascinați de personalitatea lor.

Capricorn

Capricornii sunt înțelepți și inspiră încredere. Cei din jur îi pot considera, de multe ori, destul de rezervați. Totuși, ei sunt corecți, autentici și vor ce este mai bun pentru ei și cei din jur. Aceștia dețin o integritate străveche și sunt atrași spre muncă pentru a ajunge pe culmile succesului.

Vărsător

Vărsătorii sunt conduși de Uranus, așa că dovedesc faptul că nu se supun regulilor și sunt adevărați rebeli. Ei au capacitatea de a seduce orice persoană din jur, mai ales pentru că mulți o să îi urmeze. Mintea lor este una liberă și originală, așa că au o viziune unică asupra lumii.

Pești

Peștii sunt plini de compasiune, fiind conduși de Neptun. Aceștia o să călătorească veșnic între spațiu și timp, bazându-se mereu pe intuiție. Cei care sunt guvernați de acest semn zodiacal sunt mistici, sensibili și au grijă ca oamenii din jur să se simtă bine în preajma lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI