Ce studii are TJ Miles de la Survivor, de fapt. Puțini știu aceste detalii despre concurentul de la Pro TV

de: Ioana Bucur
22 05. 2024

Întors în jungla din Republica Dominicană pentru acest sezon special al competiției, concurentul a fost protagonistul unui moment cu totul special. Cu toate că popularitatea sa a crescut spectaculos în ultimii ani, puțini știu un detaliu important din viața sa. Află ce studii are are TJ Miles de la Survivor, de fapt.

Un detaliu mai puțin cunoscut despre vedetă

Celebru în mediul online de câțiva ani, TJ Miles a devenit cunoscut publicului larg în 2022, odată cu prima sa apariție la Survivor. Doi ani mai târziu, a acceptat o provocare inedită, aceea de a se întoarce în jungla din Republica Dominicană pentru Survivor All Stars.

Cu toate că astăzi nu ar putea ieși pe stradă fără să fie recunoscut de trecători, puțini sunt cei care știu cum a decurs prima parte a vieții sale. Născut în Constanța, TJ Miles, pe numele său real, Tiberiu Iordache, a plecat din România împreună cu părinții săi când avea doar opt ani.

Ce studii are TJ Miles

Familia s-a stabilit inițial în Emiratele Arabe Unite, apoi s-a mutat în Canada. Cât despre ce studii are TJ Miles, se știe că, în Emirate, a urmat cursurile Școlii Americane, iar în Canada a absolvit Facultatea de Management.

Fostul membru al echipei Faimoșilor a fost protagonistul unui moment emoționant la Survivor All Stars. După ce a câștigat jocul pentru recompensă, s-a putut întâlni cu iubita sa.

Te-ar putea interesa și: Francisca, mesaj pentru TJ Miles de la Survivor All Stars: „Fac 13-14. Mă fac de râs, definitiv” VIDEO EXCLUSIV

Moment emoționant la Survivor All Stars

Când a văzut-o, și-a dat seama că Francisca este femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții, așa că a cerut-o în căsătorie nu cu un inel de logodnă, ci cu punga sa de orez:

„Nu mă așteptam să vii, nu aveam cum să știu că o să fie o recompensă de genul ăsta. Nu am nimic aici, am doar orez. O să vină un timp când o să fac cum trebuie, vreau să-ți dau tot ce am pe viață. Vreau să fii soția mea. Te iubesc din sufletul meu. Și îmi doresc să stau toată viața lângă tine”, i-a spus concurentul.

Te-ar putea interesa și: Cine este mai gelos: TJ Miles sau Francisca? Momentul adevărului! Cei doi răspund întrebărilor picante VIDEO EXCLUSIV