Ce spune Valentina Pelinel despre Cristi Borcea, după 4 ani de căsnicie. Fostul model, declaraţii emoţionante: „Chimia nu poate fi contestată”

de: Ioana Bucur
01 11. 2022

Și-au fost alături la bine, dar mai ales la greu, iar acum a venit momentul să se bucure din plin de familia superbă pe care și-au format-o. Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Playtech.ro, Valentina Pelinel a făcut declarații sincere despre Cristi Borcea, după patru ani de căsnicie. Cum au reușit să păstreze vii și astăzi fiorii începutului de iubire.

Valentina Pelinel, după 4 ani de căsnicie cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor a trecut deja prin obstacole uriașe, pe care puțini ar fi reușit să le depășească, însă acum se bucură din plin de liniște și familia superbă pe care au creat-o, ocupându-se de cei trei copii pe care i-au adus pe lume.

Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Playtech.ro, fostul model a mărturisit că este convinsă că bărbatul de lângă ea îi este suflet pereche, punctând că, în căsnicia lor, încrederea și respectul reprezintă ingredientele de succes:

„Da, este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers.

Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă. Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună”, a spus Valentina Pelinel, pentru Ego.ro.

„Asta este, e chimie!”

Chiar și după patru ani de când au devenit soț și soție, Valentina Pelinel susține că fiorii dragostei au fost menținuți în căsnicie.

„Nu le uiți, (n.r. primele întâlniri) dar să știi că noi, cumva, am menținut fiorii în relația noastră. Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună. Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: „Asta este, e chimie!”

Cei doi au grijă să petreacă timp împreună, mai ales seara, după ce Milan și gemenele Indira și Rania merg la culcare.

„Nu cred că este nimic care trebuie să fie făcut musai sau, orice s-ar întâmpla, e bine să lași lucrurile să decurgă lin. Avem tabieturile noastre pe care le respectăm. Împreună avem tabieturi, seara ne place, indiferent de cât de grea sau lungă a fost ziua, să stăm pe terasă amândoi, să povestim despre cum a fost ziua, să ne sfătuim, să vorbim de chestii personale, chestii de business, orice. Adică rămânem noi doi, copiii se culcă și dezbatem firul în patru”.