Ce spune un coleg de echipă despre Ianis Hagi. ”Fiul regelui” i-a speriat pe străini

Ce spune un coleg de echipă despre Ianis Hagi. ”Fiul regelui” i-a speriat pe străini
Critici dure la adresa lui Ianis Hagi. ”Nu are tot ce-i trebuie!” Îl vrea sau nu Dortmund?

Ianis Hagi a început deja să facă senzație la Glasgow Rangers. El poartă tricoul cu numărul 7 și a fost împrumutat în Scoția de către gruparea belgiană Racing Club Genk.

Ce spune un coleg de echipă despre Ianis Hagi. ”Fiul regelui” i-a speriat pe străini

Fiul lui Gheorghe Hagi a fost eroul ultimului meci din Europa League al lui Rangers, cu scot de 3-2 cu Braga, de la 0-2, marcînd de două ori și oferind și o pasă de gol a reușitei, 2-2.

De asemenea, un coechipier al internaționalului român l-a lăudat pe Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, spunând despre el doar cuvinte frumoase, în legătură cu ultimul meci, cel cu Braga, dar și despre modul exemplar în care acesta se pregătește în Scoția.

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Ce spune colegul lui

„Ianis a decis de unul singur meciul împotrivă Bragai. Ne-a readus în meci. S-a adaptat foarte repede și este cu adevărat impresionant, ținând cont de formă noastră de moment. Într-o perioadă dificilă precum această, jucătorii pot eșuă. Un tânăr că el să vina aici și să își demonstreze calitățile, chiar dacă echipă nu joacă fantastic, asta demonstrează talentul pe care îl are.În plus, se antrenează din greu. Stă zilnic în sală de forță și lucrează în plus.

Este un băiat popular în vestiar și va fi și mai popular, dacă va marca goluri in continuare, așa cum a făcut-o contra Bragai”, a spus colegul lui Hagi, fundașul central Connor Goldson, conform cotidianului Daily Record. De la venirea din Belgia, ianis Hagi a reușit trei goluri și un assist, în șase apariții pentru Rangers. Mai mult, românul a intrat deja în circuitul naționalei mari a României la fotbal. El a fost ales în echipa tip a săptămânii din Europa League, după reușitele din partida cu Braga, meci în care a fost, de departe, MVP-ul întâlnirii.

De asemenea, Rangers are și o opțiune de transfer definitiv al lui hagi, chiar la finalul sezonului, dar trebuie să achite suma de 5 milioane de euro belgienilor de la Genk.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI