Ce spune Smiley despre biserică și credință. Vedeta de la PRO TV a uimit pe toată lumea când a vorbit despre Dumnezeu

de: Alexandra Chivu
26 09. 2019

Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai momentului din România, a vorbit, într-un interviu, despre biserică și credință. Juratul de la ”Vocea României” de pe PRO TV a uimit pe toată lumea când a vorbit despre Dumnezeu.

Ce spune Smiley despre biserică și credință

Smiley, cântăreț, compozitor și producător muzical, membru al juriului ”Vocea României”, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a vorbit, într-un interviu pentru știrileprotv.ro, despre biserică și credință. Însă, înainte de a începe discuția, a ținut să menționeze că nu s-a considerat niciodată o vedetă. Despre el, artistul a spus că este o persoană credincioasă, care calcă pragul lăcașului sfânt de câte ori simte nevoia.

Juratul de la ”Vocea României” de pe PRO TV a uimit pe toată când a vorbit despre Dumnezeu

„Și bisericile astea, nu cred că s-au construit întâmplător. Cumva, rugăciunea colectivă e mai puternică decât rugăciunea individuală, de multe ori. Acolo oamenii au gânduri pozitive, așa îmi explic eu. Oamenii vin acolo să se roage pentru lucruri bune, pentru ei sau pentru alții.

Și vibrația pe care ei o au e una bună. Nu cred că există oameni care se duc la biserică cu gânduri nasoale, să zică ceva rău despre ăla, despre ăla”, a spus artistul.

Mesajul artistului despre Dumnezeu

De ce se duce el la biserică? Simte că este un loc în care stai cu gândurile tale și cu Dumnezeu. Solistul a mai explicat că mai are parte de astfel de ”secvențe” și în alte părți, nu numai în lăcașul sfânt, căci Dumnezeu e în aer și în vânt.

”Adică așa ar trebui. Cred că acolo e un moment în care stai tu cu tine, cu Dumnezeu și vorbești cu el. Și ai un moment de liniște, un moment pe care ți-l dedici fix pentru asta, să stai tu cu gândurile tale, cu ce simți, cu ce vrei să ți se întâmple, cu ce ai vrea să se întâmple în viața ta, cu ce ești mulțumit, cu ce nu ești mulțumit.

E un moment în care mulțumești lui Dumnezeu pentru ceea ce ai și momentul în care te gândești ce ai putea să faci mai bine, cu ce ai greșit, pe cine ierți. Pe mine mă ajută, da. Bine, eu am momentele astea și dacă nu mă duc la biserică. Le am și așa. Cumva e foarte important ca oamenii să aibă credință, așa cred”, a mai spus Smiley.