Ce spune Laurette, victima unei proceduri de îndepărtare a vergeturilor, despre declarațiile lui George Buhnici: „Nu e simplu” EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
20 07. 2022

Laurette Attindehou face ce face și se întoarce la mașina sa preferată. Ea a intrat iar în posesia unui splendid exemplar al mărcii Range Rover, cea la care ține foarte mult. Mai ales după accidentul de mașină în care a fost implicată la finele lunii martie, atunci când autovehiculul cu care se deplasa pe Șoseaua Tunari a fost lovit de o altă mașină, fiind aruncat într-o alta, parcată pe partea opusă, dar și în parapeții de beton de pe drum, gândiți special ca un sistem de protecție.

Laurette Attindehou a revenit în lumea Range Rover. Ea se află la cea de a treia mașină de acest fel, în ultimii șase sau șapte ani

În cele din urmă, Laurette a trebuit să renunțe complet la ideea de a-și repara fosta mașină, care ieșise foarte șifonată din accidentul în care Laurette a scăpat doar cu câteva zgârieturi, pe brațe și umeri, dar și multe sperieturi.

„E a treia mașină de acest tip pe care o am. E mașina mea preferată. Mai ales după ce am văzut cum s-a comportat în urma accidentului din primăvară, mi-am zis că alt argument mai bun în favoarea sa nici nu există. Dacă am scăpat aproape nevătămată din povestea aia, care nu a fost ușoară, atunci asta s-a datorat mașinii”, a precizat ea pentru redacția playtech-impact.ro.

Laurette mai spune că actuala sa achiziție a fost adusă de la un dealer din Timișoara și că este superioară, tehnic vorbind, celei pe care a avut-o până acum câteva luni:

„Nu știu să vă dau detalii despre mașină. S-a ocupat de toată povestea dealerul. Nu e nou nouță, ci aproape nouă. Și cu dotări de ultimă generație!”.

Fosta asistentă de emisiuni de televiziune mai spune că nu știe nici prețul, dar că „acesta nu e nici mare, nici mic, atunci când ai nevoie de un anume lucru”.

Modelul pe care-l conduce acum are o valoare de piață de circa 100.000 de euro

Frumoasa mulatră se află în posesia mașinii de circa două luni și deja i-a testat calitățile.

„Am fost cu ea până în Grecia, așa că a fost încântare. A condus mai mult iubitul meu, iar eu am petrecut mai mult timp cu fiica mea, Selena. Dar, au existat momente în care l-am mai schimbat și eu.”, a precizat ea.

Pe de altă parte, ultimele două mașini marca Range Rover pe care Laurette le-a condus valorau, fiecare, peste 100.000 de euro. Și cea de a treia ar putea fi la o valoare egală, având o dată de fabricație recentă și foarte multe dotări de ultimă oră.

Laurette a condus din 2015 încoace, cel puțin, doar acest tip de mașină. În primăvară anului 2016, poliția îi aducea acasă mașina furată din centrul Bucureștiului și descoperită după câteva luni în Bulgaria.

Iar în iarna lui 2019, omul de afaceri Ion Țiriac îi făcea un cadou special frumoasei mulatre, un alt Range Rover. Această mașină din urmă avea să apară inclusiv în videoclipul musical al piesei „Big Girl”, de acum trei ani.

Ce spune despre declarațiile scandaloase ale lui George Buhnici

În ceea ce privește scandalul momentului, cel legat de afirmațiile lui George Buhnici și silueta femeilor ce vin la mare, Laurette susține doar că „nu e interesată de subiect”, dar și că „vergeturile apar și fără voia noastră”.

„Atunci când, prin natura firii, dai naștere unui copil, apar vergeturile. Celor mai multe dintre noi li se întâmplă asta. Nu e simplu să lupți contra lor. Desigur, există și excepții, fiindcă și pielea noastră e diferită, dar ceea ce se impune e întotdeauna viața! Și în viață mai ai parte și de vergeturi”, a conchis Laurette.