19 apr. 2023 | 09:43

Ce spune Larisa Iordache despre Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, câştigătorii America Express. Cine ar fi vrut să iasă învingători

Monden
Ce spune Larisa Iordache despre Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, câştigătorii America Express. Cine ar fi vrut să iasă învingători
Ce spune Larisa Iordache despre câştigătorii America Express

Larisa Iordache și Diana Bulimar au format una dintre cele mai îndrăgite echipe de la America Express, în ciuda faptului că nu au petrecut prea mult timp în competiție. Recent, sportiva în vârstă de 26 de ani a dezvăluit cine ar fi vrut să câștige reality-show-ul de la Antena 1. Dezvăluirile gimnastei, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Larisa Iordache, despre câştigătorii America Express

Cele două nume mari ale gimnasticii românești, care au dus numele țării noastre pe cele mai înalte culmi ale succesului, au decis să accepte provocarea vieții lor și să plece pe Drumul Aurului, la America Express. Din păcate, însă, nu au stat decât două săptămâni în competiție, fiind eliminate mult prea repede decât oricine s-ar fi așteptat.

Cu toate acestea, echipa formată din Larisa Iordache și Diana Bulimar a fost una dintre cele mai îndrăgite din show. Astfel, mulți fani s-au bucurat pentru momentele în care le-au văzut pe micile ecrane, adunând și mai mulți admiratori. Într-un interviu acordat pentru EGO.ro, Larisa Iordache a vorbit despre emisiune, spunând, în același timp, și cine și-ar fi dorit să câștige competiția de la Antena 1.

„Eu aș fi fost fericită”

Multiplă medaliată europeană, mondială și olimpică, fosta mare sportivă a mărturisit că se bucură pentru că Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express, dar ar fi fost la fel de fericită și dacă premiul cel mare mergea la Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Toți concurenții au rămas în relații bune, astfel că, spune Larisa, ar fi fost fericită pentru orice echipă ar fi câștigat.

„Sunt fericită, aș fi fost fericită cu oricare echipă ar fi câștigat. La evenimente, când ne întâlnim, suntem foarte prietenoși unii cu alții, vorbim, este ceva natural. Indiferent de echipa care ar fi câștigat, eu aș fi fost fericită. Mă bucur pentru Bordea și Cortea, sunt niște oameni faini și chiar râzi cu ei, sunt super mișto.”, a spus Larisa Iordache, în exclusivitate pentru EGO.ro.

„Viața de sportiv te învață să accepți momentele dificile pentru a merge mai departe”

Fanii gimnastelor s-au întristat teribil în momentul în care cele două au fost nevoite să părăsească America Express. Și, în ciuda faptului că și-ar fi dorit din toată inima să mai rămână în show, sportiva este mulțumită de faptul că a învățat foarte multe.

„Valul care a fost după eliminarea noastră a fost unul foarte plăcut. Până la urmă, viața de sportiv te învață să accepți momentele dificile pentru a merge mai departe. Nu putem să facem ca o tragedie, nu este o tragedie. A fost un capitol din viața noastră pe care l-am acceptat cu drag și l-am experimentat cu entuziasm.

Desigur, am învățat foarte multe din asta. Eu, cel puțin, am învățat multe, mi-am depășit anumite limite pe care le aveam din punct de vedere emoțional. Pot să zic că sunt mulțumită, indiferent de cât am stat (..)

Sunt fericită cu experiența pe care am avut-o și până la urmă, viața continuă, nu se oprește la o etapă pe care ai avut-o.”, a continuat să spună îndrăgita gimnastă.

Citește și: Larisa Iordache i-a furat iubitul lui Bernadette Szocs? Gimnasta, primele declaraţii despre Cristian Chiriţă: „S-a întâmplat de la sine”

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Românii, striviți de prețuri. Un obicei banal a devenit un lux
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro