18 nov. 2022 | 17:54

Ce spune Ioana Năstase despre scandalul în care e implicat Ilie Năstase. „Am fost șoferul lui vreo trei ani” EXCLUSIV

Monden
Ce spune Ioana Năstase despre scandalul în care e implicat Ilie Năstase. „Am fost șoferul lui vreo trei ani” EXCLUSIV
Ioana Năstase: „Ilie m-a lăudat de mai multe ori ”

În aceste zile Ilie Năstase, fostul mare tenisman, este implicat într-un nou scandal. De fapt, fostul sportiv a recidividat, fiind prins sub influența băuturilor alcoolice la volan. Ca urmare, a rămas pentru 90 de zile pieton. Ioana Năstase susține că de data aceasta nu va mai fi șoferul soțului ei. „Am fost șoferul lui Ilie cred că vreo trei ani. Mergeam oriunde avea nevoie…

Ilie Năstase a avut un nou incident cu Poliția Rutieră

Ioana Năstase, soția celui mai cunoscut tenismen român al tuturor timpurilor, a aflat de la fratele ei, că Ilie Năstase a avut un nou incident cu Poliția Rutieră.

Ea a discutat pe acest subiect cu PLAYTECH ȘTIRI, precizând că cel mai probabil în următoarea perioadă soțul ei va apela la serviciile unui șofer profesionist.

„Nu am știut nimic despre cele întâmplate joi noapte. M-a sunat ulterior fratele meu să-mi spună, după ce a citit și el în presă.

Știți că e o perioadă mai specială între mine și Ilie. Îmi pare sincer rău că s-a întâmplat asta!”, a precizat Ioana Năstase pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Ea spune că regretă incidentul cu atât mai mult cu cât soțul ei a mai trecut recent printr-o pățanie asemănătoare: „Nu e normal, fiindcă a mai trecut o dată prin asta. Dar se poate întâmpla oricui!”.

Pe de altă parte, Ioana Năstase și-a reamintit că în urmă cu câțiva ani, după ce soțul ei a rămas fără carnet de conducere o perioadă mai îndelungată, ea a fost cea care a condus mașina familiei.

„Am fost șoferul lui Ilie cred că vreo trei ani. Mergeam oriunde avea nevoie. Și soțul meu are o agenda bogată. Adică parcurgeam zilnic, când era cazul și 500 sau chiar 600 de kilometri.

O data îmi amintesc că mi-a venit rău, fiind la volan. Norocul nostrui a fost că în mașină cu noi se afla și mama mea, că altfel nu știu cum ne descurcam”, a rememorat Ioana Năstase pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Ioana Năstase: „Ilie m-a lăudat de mai multe ori ”

Apoi a adăugat și o amintire foarte plăcută:

„Ilie m-a lăudat de mai multe ori pentru modul în care conduc. Chiar le-a spus și prietenilor că Ioana conduce foarte bine, ba chiar cel mai bine!

Nu mi-a spus niciodată cu cine mă compara! Dar vă garantez că am multă experiență și că-mi place să șofez”.

De data asta însă Ioana Năstase nu are dubii asupra scenariului la care va apela soțul ei. „Ilie va merge de acum înainte cu șofer personal. Dacă nu mă înșel angajase pe cineva de puțină vreme. Iar de acum înțeleg că e obligat să apeleze la varianta asta!”, adaugă Ioana Năstase.

Ioana Năstase spune că incidentul cu poliția nu schimbă datele problemei din familie

Ioana Năstase a făcut și precizarea că „pentru o vreme va rămâne puțin departe de soțul ei”.

„Pentru o vreme voi mai sta un pic deoparte. Am și eu familia mea, un fiu și o mamă.

Așa că voi aștepta să se mai liniștească lucrurile. Apoi, vom vedea!”, a adăugat Ioana Năstase făcând referire la recenta ceartă din familie care se pare că s-a soldat cu o separare temporară a celor doi soți.

Ioana Năstase nu a făcut însă referire, cel puțin de această dată, la ideea de a divorța. Este o variantă la care în trecutul nu foarte îndepărtat a apelat de cel puțin două ori.

Ilie Năstase a rămas din nou fără permis de conducere, de data aceasta pentru o durată de 90 de zile. El a fost prins joi noapte conducând sub influența băuturilor alcoolice, dar gradul de alcoolemie înregistrat a fost sub valoarea de la care legea prevede deschiderea de dosar penal.

În iulie 2019 același Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare pentru nouă luni și zece zile pentru că ar fi condus tot sub influența alcoolului.

Sentința a fost suspendată, Ilie Năstase fiind supravegheat pentru o perioadă de doi ani, timp în care nu a avut voie să conducă niciun fel de autovehicul pentru care era nevoie de permis.

Parteneri
A murit unul dintre milionarii României. Omul l-a adus pe Bush la București
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vestea momentului pentru românii din Italia. Ce se întâmplă cu cetățenia
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Taxa care îi face pe români să plătească mai mult în supermarketuri. Măsura este deja în vigoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
COD ROȘU de VREME REA! Vine FURTUNA POLARĂ
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro