Ce spune inițiala prenumelui despre tine, de fapt. Mihai Voropchievici știe toate răspunsurile

Ce spune inițiala prenumelui despre tine, de fapt. Mihai Voropchievici știe toate răspunsurile
Ce spune inițiala prenumelui despre tine, de fapt

Numele, data, luna sau anul nașterii, până și inițiala prenumelui – toate influențează personalitatea unui om. Numerologul Mihai Voropchievici a ales ca subiect de discuție inițiala prenumelui.

Mihai Voropchievici, despre cum influențează inițiala prenumelui personalitatea

„Literele A, J şi S corespund numărului 1, număr ce reprezintă autoritate, voinţă, independenţă, individualism, pentru că trebuie să ai şi partea asta negativă. Însă cei a căror nume încep cu A, J sau S sunt cei care caută în permanenţă să fie în faţa situaţiilor, să le rezolve, au curaj, au simţul răspunderii. Dacă vreţi ca copiii voştrii să aibă aceste calităţi, aceste atuuri, puteţi să le daţi nume care încep cu A, J sau S.

Cifra 2 este echivalent cu B, K şi T. Numărul 2 este mai blând, mai retras,mai mototol, dar este plin de afectivitate. El este cel care nu caută să iasă în evidenţă, este în plan secund, dar face lucrurile să meargă. Are o putere de influenţă fantastică!

Aştia sunt consilierii, sfătuitorii de taină, avocaţi, tot ce înseamnă colaborare sau lucru cu publicul. Aceştia au o predilecţie spre a se confesa, a afl şi ştiu multe secrete, dar nu le divulgă. Sunt oameni harnici, muncitori, dar sunt şi mai comfortabili. Lipsa de 2 în nume, duce la mizantropie, probleme de asociere cu cei din jur”, a explicat specialistul la Antena 3.

Contează și cum ești strigat 

Acesta a menționat că din două prenume, contează cel după care ești strigat:

„Că o cheamă Elisabeta, dar tu o strigi Beti, E-ul a căzut dintr-o dată, tu te-ai transformat, eşti cu totul o altă persoană. Pentru că impactul este o poreclă, diminutivele, pe care le folosim, indiferent ce nume sau prenume ai pe actul de identitate. Impactul este primul prenume cu care tu te prezinţi în faţa omului şi la care tu răspunzi.

Cifra 3 este asociată cu C, L şi U. Numărul 3 prin excelenţă este Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, trinitate, noroc din toate direcţiile, dar norocul şi-l face el. Aceştia sunt oameni foarte guralivi, veseli, în permanenţă în căutare de informaţii, oamenii ce se prezintă bine, sarea şi piperul la orice reuniune, tocmai pentru că sunt oameni veseli.

Avem nevoie, după unii austeri care sunt cu barda în mână, aştia care sunt mai timizi, să vină al 3-lea să îi scoată din amorţeală. Cifra 5 este echivalentul literelor E, N şi W. Aceşti oameni sunt cei plini de neprevăzut, expansivi, explozivi, sunt cei care caută norocul în viaţă, sunt prieteni excelenţi.

Ei pot practica orice meserie în viaţă. Sunt atraşi de mister, de necunoscut şi sunt foarte buni călători, negustori şi foarte buni hoţomani. Oamenii cu prenume cu E, N şi W sunt eficienţi şi ştiu să îşi facă reclamă. Însă ei greşesc de multe ori în viaţă pentru că prima dată execută şi după gândesc”.

Urmăriți Playtech.ro și pe