Ce spune Gigi Becali despre reluarea Ligii I. Mesajul uimitor al finanțatorului FCSB

de: Marian Cărăvan
15 05. 2020

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, vrea reluarea cât mai rapidă a Ligii 1 și nu concepe o nouă serie de restricții luate pe fondul pandemiei de coronavirus.

Ce spune Gigi Becali despre reluarea Ligii 1

Finanțatorul FCSB vrea o reluarea cât mai rapidă a meciurilor din Liga 1. Perioada de pauză forțată de pandemia de coronavirus i-a adus pierderi mari, pentru că nu a mai putut să-și vândă „perlele” așa cum dorea. Cotele jucătorilro au scăzut dramatic și Gigi Becali nu era dispus să cedeze așa ușor. În plus, nu au mai avut cum să vină nici banii din drepturile TV, din moment ce nu am avut deloc fotbal în această perioadă. Latifundiarul din Pipera nu este de acord cu propunerile oficialilor FRF și LPF și vrea ca Liga 1 să înceapă cu mult mai devreme de perioada anunțată. Începând de astăzi, fotbaliștii de la FCSB se pot antrena fără ca antrenorul să mai fie nevoit să dea cu subsemnatul pe la Poliție. Desigur, antrenamentele se vor desfășura în condiții speciale.

O situație impusă însă tuturor echipelor. Dar, Gigi Becali vrea să vadă fotbal mai repede. Meciurile din prima ligă ar urma să înceapă pe 13 iunie, însă finanțatorul vicecampioanei vrea „să fure startul”.

„Părerea mea e că pe maximum 5 iunie ar trebui să înceapă meciurile. Avem trei săptămâni de pregătire, cu ce s-au mai pregătit că sunt profesionişti, părerea mea e că ne ajunge”, a spus patronul celor de la FCSB.

Declarație uluitoare a lui Gigi Becali: „Cine se îmbolnăvește, hai la spital cu el, cine moare, la cimitir”

În contextul actual, al reluării antrenamentelor și competițiilor în condiții speciale, Gigi Becali a făcut o afirmație uluitoare. E, de fapt, marcă înregistrată Gigi Becali, care își face numărul în stilul deja consacrat. Nu de puține ori, declarațiile sale au reprezentat sarea și piperul dintr-un fotbal tot mai anost.

„La început, acum, nu e chiar normalitate, pentru că fotbalul trebuie să se joace cu spectatori, de aceea sunt făcute stadioanele. Nu e normalitate. Numai că la început aşa trebuie să fie. Dacă se întâmplă să fie mai multe cazuri, ceea ce e posibil, că s-a spus că trebuie să trăim cu virusul. E posibil să vină mai multe cazuri, dar acum suntem pregătiţi. De acum încolo nu mai avem nevoie de urgenţă. Gata! De acum încolo, cine se îmbolnăveşte hai la spital cu el, cine moare, la cimitir. Cine trăieşte mănâncă şi îşi trăieşte viaţa, joacă fotbal, lucrează”, a declarat Gigi Becali la TV Telekom Sport.

După disputarea a două etape din play-off, FCSB este pe locul 2, cu 26 de puncte, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.