Ce spune Dragoș Pătraru despre pensiile speciale: „E sclavul PSD“. Mesaj pentru Iohannis

de: Emanuela Pană
05 06. 2020

Dragoș Pătraru, îndrăgitul creator și prezentator al emisiunii „Starea nației“ a abordat astăzi un subiect fierbiente pentru orice guvern: pensiile și reforma lor. În discursul său, vedeta TV îi adresează un mesaj și președintelui Iohannis, care „o vorbuliță, dar o vorbuliță nu spune de pensiile speciale“. Declarațiile lui, în cele ce urmează.

Pensiile speciale: parlamentarii o freacă de atâta timp

Dragoș Pătraru deschide astăzi cutia Pandorei: pensiile speciale. Despre parlamentarii care ar trebui să vină cu anumite modificări asupra proiectului de lege care reglementează această categorie de pensii, prezentatorul are numai „cuvinte de laudă“.

„Cu pensiile speciale, parlamentarii o freacă de atâta timp: că avem lege, că, de fapt, nu mai dăm lege, că dați ordonanță, nu, nu dăm ordonanță, că o contestă Renate Weber, care Renate Weber e sclavul PSD și tot așa și tot așa.

Vine președintele nostru, bă, și o vorbuliță, dar o vorbuliță nu spune de pensiile speciale. Bam, o dă cu justiția. Haha, mă și gândeam, ce naiba să spună despre pensii speciale după ce stă toată ziua bot în bot cu SRI-ul, cu SIE și cu toți ăia. Cum să taie el pensiile siguranței naționale? Haideți, mă…“, declară Pătraru pentru „Starea Libertății“, emisiune difuzată zilnic de luni până vineri.

„Nu intenționează să schimbe nimic“

Potrivit prezentatorului, „relaxarea la om e bună, dar relaxarea la politician e nasoală“. Relaxarea pentru omul politic înseamnă: „Aaa… OK, putem reveni la discuții despre orice, oricum, și să ne dăm în spectacol“, potrivit lui Dragoș Pătraru.

„Treaba cu pensiile speciale cred că rămâne cum au stabilit. Nu intenționează să schimbe nimic, e plin de epoleți și printre ei. Cum să vă zic, la bogați nu sunt lucrurile atât de ușoare ca la săraci. Probabil vor tăia la grefieri sau ceva de genul ăsta… de pe la Curtea de Conturi, pensia lui nea Dorel, secretar de consilier. N-o să vedeți voi coloneii din Servicii sau din Poliție cu banii tăiați. Plus că sunt toți tinerei, au mult de câștigat de-acum înainte. Altfel vezi viața când ieși la pensie la 29 de ani…“, conchide el.