Ce spune Dorian Popa despre nuntă şi copil. A vrut să se afle de la el: „Sunt un tip ieșit din standardele lumii” EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
18 04. 2023

Dorian Popa s-a impus de multă vreme prin realizările sale profesionale, dar și prin maniera personală prin care vede lumea. Se declară, și asta nu de ieri, de azi, drept „o persoană ieșită din standarde”. PLAYTECH ȘTIRI a încercat să afle chiar din gura faimosului vlogger și actor român dacă „se aud clopote de nuntă” în ceea ce-l privește.

Dorian Popa susține că nu e pregătit pentru viața clasică de familie

El a lăsat să se înțeleagă că vârsta sa și a iubitei sale e încă una tânără, de care amândoi vor încerca să profite în alte moduri decât cele obișnuite. Recunoaște însă că lumea îl mai întreabă una sau alta pe acest subiect, dar Dorian Popa se ține încă tare pe decizia sa.

„Eu mă declar de ceva timp un tip ieșit din standard. Din standardele lumii! Așa că nu am nici eu, nici iubita mea, idei de însurătoare.

Nici de copilași, ca să fie clar! Nici pomeneală de așa ceva. Nici nu cred că suntem pregătiți pentru așa ceva!”, a declarat el în exclusivitate pentru PLAYTECH ȘTIRI.

La cei 34 de ani ai săi, Dorian Popa are o relație de mai bine de un deceniu cu Claudia Iosif, iubita sa, designer vestimentar de meserie. Cei doi au învățat deja foarte bine să-și țină ascunsă relația de ochii mereu iscoditori ai lumii.

„Am petrecut Paștele împreună. Și ea, iubita mea, dar și mama mea! A fost ceva special, vă asigur! Și s-au mai adăugat câțiva prieteni foarte buni, fiindcă numărul amicilor cu adevărat apropiați este în realitate foarte mic pentru mai fiecare dintre noi!”, a mărturisit același Dorian Popa.

A petrecut un Paști cu totul deosebit

El spune că această sărbătoare de Paști a fost una cu totul deosebită pentru el. Și asta, fiindcă în Joia Mare a reușit să scape de una dintre cârjele ce i-au însoțit mereu pașii, în ultimele luni, în timp ce la finele acestei săptămâni se așteaptă să renunțe și la cea de a doua.

În urmă cu mai bine de două luni, el a alunecat pe gheață în propria curte, lovindu-se foarte tare la genunchiul drept. În prima parte a lunii martie a suferit o complicată intervenție chirurgicală, iar apoi a trebuit să recurgă la un amplu program de refacere medicală, aflat încă în plină derulare.

Dorian Popa afirmă că dacă nu ar fi fost stelist, ar fi devenit sigur în ultimele săptămâni de viață

El a reușit însă cu ajutorul kinoterapeutului Ovidiu Kurti, cel care se ocupă și de soarta fotbaliștilor de la FCSB, să se pună mai repede pe picioare decât ar fi crezut mulți dintre cei apropiați.

„Lui Ovidiu Kurti îi datorez foarte multe! Inclusiv succesele mele din această perioadă de recuperare. Nici nu vă închipuiți cât de mult aștept să scap și de a doua cârjă, dar nu mă voi grăbi.

Fiindcă am trecut printr-o perioadă dură, cu multe dureri atroce. Trebuie să rămân foarte concentrate pe povestea asta, fiindcă îmi doresc ca în două luni să mă pot recupera complet.

Mai am ceva probleme de înfruntat și o ovi face cu aceeași atenție ca și până acum”, a adăugat tot el.

El speră ca până la finele lunii iunie să poată îndoi iar genunchiul ca pe vremuri, adică să atingă cu călcâiul mușchiul fesier. „Voi continua să mă pregătesc cu atenție la baza celor de la FCSB și după aceea. Sunt sportiv de 17 ani și apreciez foarte mult mișcarea. În plus, dacă nu eram stelist, aș fi devenit zilele astea, după toate cele întâmplate. Dar sunt stelist de mic copil, de când îmi mușcam pumnii în meciul acela de tristă amintire cu Middlesbrough! În fond, Steaua e doar una!”, conchide Dorian Popa.