Ce spune designerul lui Carmen Iohannis despre Prima Doamnă a României. Andreea Tincu, dezvăluiri rare despre soţia preşedintelui

de: Sabina Anastasia
17 04. 2023

Andreea Tincu, dezvăluiri rare despre soția președintelui. Ce spune designerul lui Carmen Iohannis despre Prima Doamnă a României. Cum este partenera liderului de la Palatul Cotroceni în viața de zi cu zi: „Un vibe uman foarte pronunțat”.

Ce spune designerul lui Carmen Iohannis despre Prima Doamnă

Andreea Tincu este o prezență constantă în moda românească. A absolvit Universitatea De Arte Gheorghe Enescu din municipiul Iași și a devenit oficial designer vestimentar în anul 1998. Încă de la vremea respectivă, a lucrat pentru branduri importante, coordonând activitatea de creație de la schiță până la produsul finit.

În 2015, la un an după ce Klaus Iohannis a devenit președinte, Andreea Tincu a devenit designerul vestimentar al Primei Doamne a României. Atunci era deja cunoscută în țara noastră datorită activității profesionale pe care o desfășura.

În cea mai recentă intervenție pentru presa românească, Andreea Tincu a făcut dezvăluiri rare despre partenera de viață a președintelui Klaus Iohannis. Designerul de modă a explicat cum a ajuns să lucreze pentru Carmen Iohannis. Potrivit spuselor sale, și-a oferit serviciile ca designer, prezentând CV-ul, la scurt timp primind răspuns afirmativ din partea acesteia.

„Efectiv am trimis un CV însoțit de portofoliu și tot ceea ce realizasem și mi-am oferit serviciile ca designer, specificând toată activitatea mea profesională și considerând că era momentul ca Prima Doamnă să fie o persoană îmbrăcată de un designer român, ceea ce nu s-a mai întâmplat până la Prima Doamnă Carmen Iohannis. A venit răspunsul la o anumită perioadă și mi s-a spus că da. Prima Doamnă dorește să ne întâlnim ca să vadă ceea ce îi propun și să o văd puțin ca și persoană”, a dezvăluit Andreea Tincu.

Câți bani dă soția președintelui pe rochiile semnate de Andreea Tincu

Andreea Tincu a dezvăluit că soția președintelui Klaus Iohannis este o persoană foarte plăcută, cu un „vibe uman foarte pronunțat”, cel mai probabil explicația principală fiind faptul că lucrează cu foarte mulți copii.

La fiecare apariție publică, Carmen Iohannis poartă ținute realizate de Andreea Tincu. Designerul vestimentar a spus, într-un interviu acordat Lorenei Burlacu, că partenerei de viață a președintelui României îi place foarte mult să poarte ținute tinerești, în culori aprinse.

Partenera președintelui Klaus Iohannis nu este deloc zgârcită când vine vorba despre achitarea ținutelor semnate de Andreea Tincu. Inclusiv eșarfele cu care Carmen Iohannis îşi accesorizează ţinutele sunt semnate tot de creatoarea de modă. Rochiile Primei Doamne pornesc de la un preț de 900 de lei și ajung până la valoarea de 4.000 de lei.

„Probabil este prețul pe care îl au cam toți designerii români pe piața noastră. Rochiile se returnează. O parte au fost donate în scop caritabil chiar. Avem o fundație în Iași cu care lucrăm, dar sunt și persoane care vin și cumpără rochiile respective”, a spus Andreea Tincu.