Ce spune Cristina Ciobănașu despre Vlad Gherman, la doi ani de la despărţire. Actriţa nu s-a ferit de cuvinte: „Am crescut împreună” VIDEO EXCLUSIV

de: Andreea Archip
10 02. 2023

Cristina Ciobănașu este fericită alături de iubitul ei, Alexandru, de profesie medic stomatolog, care și-a făcut timp și a însoțit-o, zilele trecute, la avanpremiera filmului „The Perfect Escape”, regizat de Cristina Jacob. Tânărul s-a obișnuit cu statutul de vedetă al roșcatei și face tot posibilul să țină pasul cu ea. La eveniment, cei doi s-au întâlnit cu Vlad Gherman, fostul partener de viață al actriței, și iubita acestuia, actrița Oana Moșneagu. Ce spune Cristina Ciobănașu despre Vlad Gherman în interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri.

„De regulă, nu sărbătoresc nici de Sfântul Valentin, nici de Dragobete”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună timp de 9 ani, iar când fanii se așteptau ca îndrăgostiții să anunțe nunta, s-au trezit cu anunțul trist al despărțirii unuia dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi actori nu și-au dezamăgit fanii și au dat dovadă de maturitate, demonstrat că dacă s-a rupt lanțul de iubire, prietenia dintre ei rămâne.

Drept urmare, Cris și Vlad au continuat să prezinte împreună emisiunea „Happy Café” de la Happy Channel și nu au nicio problemă să stea de vorbă atunci când se întâlnesc și în afara proiectelor profesionale, cum a fost revederea de la avanpremiera filmului „The Perfect Escape”, unde fiecare s-a afișat cu persoana iubită.

Și cum pelicula „The Perfect Escape” intră în cinematografe pe 14 februarie, am întrebat-o pe Cristina Ciobănașu ce planuri are pentru cele două sărbători din această lună, dedidate iubirii, una americană și alta autohtonă.

„Nu am planuri de ziua îndrăgostiților. De regulă nu sărbătoresc nici de Sfântul Valentin, nici de Dragobete, Prefer, dacă vreau să marchez în vreun fel, nu știu, mi se năzare fix în ziua respectivă că văd în jurul meu vrie și mi se năzare să serbez și eu cumva – probabil că o să mă aflu acasă, în fața televizorului, urmărind un film de dragoste cu un pahar de vin și stând comod cu picioarele pe canapea. Alexandru este un tip romantic”, a spus, pentru Playtech Știri, Cristina Ciobănașu.

Actrița a făcut anunțul despre noua relație în vara lui 2021, când a postat pe rețele de socializare prima fotografie cu Alexandru. Prezentatoarea TV preferă să păstreze misterul în ceea ce privește împrejurările în care și-a cunoscut iubitul.

„Sunt niște povești care țin cumva mai mult așa de noi și preferăm să le ținem pentru noi ca să păstrăm magia vie”, a precizat ea.

Ce spune Cristina Ciobănașu despre Vlad Gherman

Dacă în ceea ce privește relația cu Vlad Gherman, cu care filma pentru diverse seriale TV, agenda de lucru era comună, în ceea ce îl privește pe Alexandru, programele fiind diferite, au avut nevoie de o perioadă de acomodare.

„Nu îmi place să compar în primul rând, pentru că ce a fost este istorie și face parte din trecutul meu, din formarea mea, eu și Vlad am crescut împreună, iar faptul că eu și Alex ne-am găsit face parte din prezent și din viitor. Îmi înțelege foarte bine meseria, ceea ce e surprinzător pentru un doctor. Rar întâlnești persoane care studiază atât de mult medicină și care au trăit doar într-un mediu atât de strict, care să înțeleagă libertatea pe care trebuie să o aibă un artist.

Recunosc că la început a fost greu să ne sincronizăm cumva ritmurile de viață, dar, atât timp cât există iubire și respect, ceea ce e foarte important, cred că lucrurile se pot dezvolta doar în bine”, a declarat, pentru Playtech Știri, Cristina Ciobănașu, fiind bucuroasă că are parte de susținere din partea lui Alexandru.

Video: Daniel Bălan