Ce spune Bobiță din Las Fierbinți, despre noul sezon al serialului de la PRO TV: „E o schimbare”

Ce spune Bobiță din Las Fierbinți, despre noul sezon al serialului de la PRO TV:
Ce spune Bobiță din Las Fierbinți, despre noul sezon al serialului de la PRO TV

Mihai Bobonete, alias Bobiță din Las Fierbinți, a revenit pe platourile de filmare, alături de colegii săi din distribuție și de echipa tehnică a producției, pentru un nou sezon al serialului de la PRO TV. Ce îi așteaptă pe telepectatori în sezonul 16 aL serialului de comedie, dar și alte ponturi importante despre ceea ce urmează să se întâmple, în Las Fierbinți, în acestă toamnă, puteți afla din materialul următor!

Ce spune Bobiță despre noul sezon Las Fierbinți

Vacanța de vară s-a încheiat, iar Mihai Bobonete, cunoscut publicului de pe urma personajului său –Bobiță din Las Fierbinți, s-a întors pe platourile de filmare pentru a-și duce rolul mai departe.

Bobiță și Dorel din Las Fierbinți. Sezonul 16 se vede în această toamnă la PRO TV
Bobiță și Dorel din Las Fierbinți

Urmează sezonul 16 al serialului de la PRO TV, motiv pentru care pregătirile pentru noile episoade sunt în plină desfășurare.

Bobiță din Las Fierbinți a dat din casă și a făcut câteva mărturisiri despre ce îi așteaptă pe telespectatori, din 10 septembrie, la PRO TV.

Gașca din Fierbinți: Bobiță, Giani și Dorel. Îi vezi din 10 septembrie la PRO TV
Gașca din Fierbinți: Bobiță, Giani și Dorel

Actorul care îi dă viață celebrului personaj spune că vor exista câteva noutăți pentru public. „E o schimbare. Ai impresia că scriitura acestui sezon e puțin mai introspectă așa.

Am avut niște episoade mai greu de filmat și mai greu de dezlegat și de noi. Pare că se duce în personaj mai mult. Sunt niște episoade care arată și alte fețe ale personajelor.”, spune Mihai Bobonete despre noul sezon Las Fierbinți, potrivit site-ului protv.ro.

Las Fierbinți revine din 10 septembrie la PRO TV
Las Fierbinți revine din 10 septembrie la PRO TV

Ce spune Mihai Bobonete despre replicile celebre din Las Fierbinți

Mihai Bobonete mărturisește că celebrele replici din Las Fierbinți rămân strict în serial și nu ajunge să le folosească și în viața de zi cu zi.

Ele au prins foarte mult la public, însă cu toate astea, la sfârșitul filmărilor, actorul reușește să se delimiteze de personajul său și de ceea ce se întâmplă pe platourile de filmare ale serialului de la PRO TV.

„Eu nu știu de ce e obligat cineva să preia ceva. Eu acuma dacă mă uit la Peaky Blinders (serial britanic – n.n.) trebuie să încep să vorbesc ca ăia, sau ce? Mie nu-mi plac astea cu Da bravo, mă!, Ce-ai făcut, Bobiță? când le aud pe stradă.”

 

View this post on Instagram

 

Talente locale. Din 10 septembrie. #lasfierbinti #comedy

A post shared by Las Fierbinţi (@lasfierbinti.ro) on

Un promo special pentru sezonul 16 Las Fierbinți a apărut deja în online. Comedia face show este sloganul pentru această toamnă!