Ce spun aromele preferate de înghețată despre trăsăturile oamenilor. Cum sunt persoanele înnebunite după vanilie sau ciocolată

de: Bișinicu Andreea
28 09. 2021

Vanilie, ciocolată, mentă, fructe de pădure. Toate aceste sortimente sunt delicioase, dar fiecare dintre ele reprezintă o anumită trăsătură de caracter. Verifică mai jos ce înseamnă fiecare.

Ce spune înghețata pe care o mănânci despre tine

Oamenii adoră înghețata, fie că suntem în anotimpul estival, la mare, la soare, pe plajă sau la o simplă promenadă, fie că ne uităm la un serial, alături de cei mai buni prieteni sau familie.

Înghețata este unul dintre deserturile preferate ale copiilor, iar atunci când o prepari în casă, folosind ingrediente naturale, rezultatul este unul de-a dreptul savuros.

Cu toate acestea, te-ai gândit vreodată ce caracteristici ai în funcție de ce înghețată preferi să consumi? Cercetătorii străini susțin că anumite arome indică o personalitate puternică, în timp ce altele scot la suprafață persoane idealiste, care se bazează pe instinct.

Vanilie

Vanilia este cea mai simplă și comună aromă de înghețată, sortiment care poate fi găsit în orice magazin sau gelaterie. Potrivit studiilor realizate de neurologul Dr. Alan, persoanele care preferă înghețata de vanilie sunt „impulsive, idealiste, care se bazează mai mult pe intuiţie decât pe logică‟. Aceștia sunt oameni buni la suflet, blânzi, calmi, care luptă pentru visurile lor.

Ciocolată

Cu siguranță aroma de ciocolată este cea mai populară și cea mai dorită de către toți gurmanzii. Amatorii înghețatei de ciocolată sunt persoane seducătoare, cochete, capabile să cucerească pe oricine cu o simplă privire, un zâmbet sau două vorbe dulci.

Fructe de pădure

Spre deosebire de cei care preferă înghețata de vanilie, persoanele care aleg sortimentul de fructe de pădure sunt persoane pragmatice, logice și extrem de raționale. Au mereu un plan pregătit, sunt organizate, meticuloase și profesioniste.

Mentă

Iubitorii de înghețată care preferă aroma de mentă au calități de lideri. Sunt persoane echilibrate, inteligente, capabile să-și susțină ideile, argumentele și planurile până când acestea vor fi acceptate și înțelese de către toți cei din jur. Aceștia luptă pentru ceea ce vor să obțină și nu se dau în lături de la nimic pentru a-și îndeplini țelurile, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Nuci

Persoanele care preferă aroma de înghețată de nuci sunt persoane aventuriere, extrovertite, care vor să fie mereu în centrul atenției. Când sunt implicați într-o relație amoroasă, aceștia au o nevoie constantă de a fi puși pe un piedestal. Se plictisesc extrem de repede și mereu caută ceva nou de făcut.